To πιο τρομακτικό πλάσμα του κόσμου: το ψάρι χωρίς πρόσωπο

0

Περισσότερα από 100 σπάνια είδη ψαριών και πλασμάτων βυθού ανακαλύφθηκαν από τους επιστήμονες στα ανατολικά του αυστραλιανού βυθού. Μεταξύ αυτών και το "ψάρι χωρίς πρόσωπο", ένα τρομακτικό πλάσμα χωρίς καθόλου πρόσωπο που το στόμα του κρύβεται ουσιαστικά κάτω από το κεφάλι του. 

Αλλά αυτό το πλάσμα δεν είναι το μόνο που έχει εντυπωσιάσει τους επιστήμονες: υπάρχει το ψάρι - σαύρα, ένα άλλο ψάρι με τρία πόδια (!) και μερικά ακόμη ευρήματα που δίνουν τροφή σε νέες επιστημονικές έρευνες, καθώς το 10% αυτών των ανακαλύψεων προσφέρουν απολύτως νέα δεδομένα στην υπάρχουσα βιβλιογραφία. 

To πιο τρομακτικό πλάσμα του κόσμου: το ψάρι χωρίς πρόσωπο Facebook Twitter
Το ψάρι - σαύρα

Σύμφωνα με τον δρ Μάρτιν Γκόμον, ιχθυολόγο, το σύνολο των ανακαλύψεων αναμένεται να φωτίσει την ιστορία της εξέλιξης των πλασμάτων του βυθού και φυσικά έχοντας ως δεδομένο ότι το 95% της ζωής των βυθών του πλανήτη είναι κάτι με το οποίο δεν είχε ακόμη την ευκαιρία να ασχοληθεί η επιστήμη. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Γαλλία παραλύει από τις διαδηλώσεις – Χάος σε σιδηροδρομικούς σταθμούς, οδοφράγματα και συλλήψεις

Διεθνή / Η Γαλλία παραλύει από τις διαδηλώσεις – Χάος σε σιδηροδρομικούς σταθμούς, οδοφράγματα και συλλήψεις

Από το πρωί της Τετάρτης, χιλιάδες διαδηλωτές κατέκλυσαν δρόμους, πλατείες και σιδηροδρομικούς σταθμούς σε πολλές πόλεις, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις και οδηγώντας σε τουλάχιστον 250 συλλήψεις
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Η Λίσα Κουκ παραμένει στη θέση της διοικήτριας της FED ενώ «μάχεται» για την απομάκρυνσή της από τον Τραμπ

Διεθνή / ΗΠΑ: Η Λίσα Κουκ παραμένει στη FED ενώ θα «μάχεται» ενάντια στην απομάκρυνσή της από τον Τραμπ

Ομοσπονδιακός δικαστής μπλόκαρε προσωρινά τον Τραμπ από το να αποπέμψει την Κουκ από τη θέση της διοικήτριας της FED, έπειτα από καταγγελίες για απάτη σε στεγαστικά δάνεια
LIFO NEWSROOM