Πέθανε ο Γάλλος σχεδιαστής Thierry Mugler

Thierry Mugler Facebook Twitter
Instagram
0

Ο γάλλος δημιουργός Thierry Mugler, ο οποίος μεσουράνησε στον κόσμο της μόδας τα χρόνια του 1980, απεβίωσε χθες Κυριακή στα 73 του χρόνια από «φυσικά» αίτια, ενημέρωσε ο πράκτοράς του, ο Ζαν-Μπατίστ Ρουζό, το Γαλλικό Πρακτορείο.

«Με απέραντη θλίψη πρέπει να σας ενημερώσουμε για τον θάνατο του Thierry Mugler, ο οποίος επήλθε την Κυριακή 23η Ιανουαρίου 2022», ανέφερε εξάλλου ο ίδιος σε ανακοίνωσή του η οποία αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του γάλλου μόδιστρου στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook.

Ο Mugler ήταν ευρέως γνωστός για τα σχέδια με φαρδείς ώμους και την έντονη σχεδιαστικά ραπτική του, που άντλησαν τη γοητεία του 1940 και του 50.

Τα σχέδια του Mugler φορέθηκαν από διασημότητες όπως ο David Bowie και η Lady Gaga. Το 2019 σχεδίασε ένα φόρεμα για την εμφάνιση της Kim Kardashian στο Met Gala. Τα μετέπειτα χρόνια, η επωνυμία του έγινε διάσημη για τα αρώματα.

«Είμαστε συντετριμμένοι που ανακοινώνουμε τον θάνατο του κ. Thierry Mugler την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022», επιβεβαίωσε μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του Mugler στο Facebook. «Μακάρι η ψυχή του να αναπαυθεί εν ειρήνη».

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ & BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο Αμερικανικό πλήγμα σε διεθνή ύδατα με 3 νεκρούς - «Χτυπήσαμε ναρκοτρομοκράτες» λέει ο Τραμπ 

Διεθνή / Νέο Αμερικανικό πλήγμα σε διεθνή ύδατα με 3 νεκρούς - «Χτυπήσαμε ναρκοτρομοκράτες» λέει ο Τραμπ 

Το πλήγμα ήρθε λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά από άλλη επιχείρηση των ΗΠΑ, στην οποία σκοτώθηκαν 11 άτομα που η Ουάσινγκτον συνδέει με τη συμμορία Tren de Aragua από τη Βενεζουέλα
LIFO NEWSROOM
Ισπανία: Ο Σάντσεθ ζητά τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τις διεθνείς αθλητικές οργανώσεις

Διεθνή / Ισπανία: Ο Σάντσεθ ζητά τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τις διεθνείς αθλητικές οργανώσεις μετά τα επεισόδια

Οι δηλώσεις του Ισπανού πρωθυπουργού ήρθαν μία μέρα μετά την πρόωρη διακοπή του ποδηλατικού αγώνα Vuelta a España, εξαιτίας επεισοδίων με φιλοπαλαιστίνιους διαδηλωτές που οδήγησαν σε συγκρούσεις με την αστυνομία
LIFO NEWSROOM