LIVE!

Πέθανε μετά από ψεκασμό από αστυνομικούς με σπρέι πιπεριού

Πέθανε μετά από ψεκασμό από αστυνομικούς με σπρέι πιπεριού Facebook Twitter
0

Ένας 31χρονος Τούρκος πέθανε χθες σε νοσοκομείο, δύο ημέρες μετά τον ψεκασμό του, από αστυνομικούς με σπρέι πιπεριού. Σύμφωνα με τη Χουριέτ, ο Çayan Birben ψεκάστηκε από τους αστυνομικούς ενώ εκείνος προσπαθούσε να χωρίσει ανθρώπους που μάλωσαν στο δρόμο, στην περιοχή του Μαρμαρά.

Ο Birben, ο οποίος έπασχε από άσθμα και βίωνε κρίσεις πανικού, αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς λιποθύμησε μετά τον ψεκασμό με το σπρέι. Χθες οι γιατροί ανακοίνωσαν ότι είναι εγκεφαλικά νεκρός. "Ο ανιψιός μου, είπε στους αστυνομικούς να μην τον ψεκάσουν επειδή είχε άσθμα», δήλωσε συγγενής του άτυχου Τούρκου ενώ η οικογένεια του προχώρησε σε καταγγελία.

0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλιάς Κάρολος: «Φτάνει» - Η υπομονή του τελείωσε μετά τις νέες αποκαλύψεις για πρίγκιπα Άντριου και Έπσταϊν

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: «Φτάνει» - Η υπομονή του τελείωσε μετά τις νέες αποκαλύψεις για πρίγκιπα Άντριου και Έπσταϊν

Πηγές από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας αναφέρουν ότι στον απόηχο των τελευταίων εξελίξεων η ανοχή του βρετανού μονάρχη τελείωσε - Ο πρίγκιπας Άντριου αποχώρησε μέσα στη νύχτα από το σπίτι του στο Royal Lodge
THE LIFO TEAM