ΦΩΤΙΕΣ

Πέταξαν κοτομπουκιές στον Χάρι Στάιλς ενώ ήταν στη σκηνή- Η αντίδρασή του

Πέταξαν κοτομπουκιές στον Χάρι Στάιλς ενώ ήταν στη σκηνή- Η αντίδρασή του Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Κατά τη διάρκεια της πέμπτης συναυλίας του Χάρι Στάιλς στο Madison Square Garden στη Νέα Υόρκη, ένας φαν του πέταξε στη σκηνή δύο κρύες, μπαγιάτικες κοτομπουκιές.

Ο Στάιλς αρχικά αιφνιδιάστηκε αλλα σύντομα απάντησε στην «πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγισή του» στο να τραβήξουν την προσοχή του.

«Ποιος πέταξε την κοτομπουκιά;» διερωτήθηκε πριν δει και μία δεύτερη στη σκηνή. Άλλη μία είπε γελώντας, πριν οι φανς τον προτρέψουν να τη φάει.

Ως vegeterian ο ίδιος απάντησε «Δεν τρώω κοτόπουλο» και πέταξε tην κοτομπουκιά στο κοινό. Πήρε τη δεύτερη στα χέρια του και είπε «Πρώτα από όλα, αυτή είναι κρύα, και υποθέτω ότι είναι πολύ παλιά».

Στη συνέχεια, ο φαν που πέταξε τις κοτοπουκιές εμφανίστηκε και του ζήτησε να του πετάξει πίσω τη δεύτερη κοτομπουκιά.

«Γιατί!;» ρώτησε έκπληκτος ο Στάιλς κάνοντας την παράκληση να μην φάει. «Μην την ψάχνεις, θα σου φέρουμε άλλο κομμάτι, εντάξει;» απάντησε χαριτολογώντας ο τραγουδιστής.

Διεθνή
0

ΦΩΤΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωδικός «Aurora» για τη Γάζα: Η εμπλοκή της BCG στο σχέδιο Τραμπ για μετεγκατάσταση Παλαιστινίων

Διεθνή / Κωδικός «Aurora» για τη Γάζα: Η εμπλοκή της BCG στο σχέδιο Τραμπ για μετεγκατάσταση Παλαιστινίων

Το έργο κόστισε 4 εκατ. δολάρια και περιελάμβανε την ίδρυση του GHF - Η εταιρεία κολοσσός αποκήρυξε την εμπλοκή της, μετά την κατακραυγή που προκάλεσαν οι θάνατοι εκατοντάδων Παλαιστινίων
LIFO NEWSROOM