Περιπέτεια στον αέρα για την Μάντσεστερ Σίτι: Η στιγμή που ισχυροί άνεμοι εμπόδισαν το αεροπλάνο να προσγειωθεί

Πτήση για τη Μάντσεστερ Σίτι - Ισχυροί άνεμοι εμπόδισαν το αεροπλάνο να προσγειωθεί Facebook Twitter
Φωτ.: PIXABAY
0

Αντιμέτωποι με μία μεγάλη περιπέτεια βρέθηκαν οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Σίτι, κατά την επιστροφή τους από τη Λισαβόνα, όπου επικράτησαν με 5-0 της τοπικής Σπόρτινγκ για το Champions League.
 

Οι σφοδροί άνεμοι στο Μάντσεστερ εμπόδισαν τους πιλότους της πτήσης να προσγειώσουν το αεροπλάνο, με τα μέλη της αποστολής να αποβιβάζονται εν τέλει αναγκαστικά στο Λίβερπουλ και εν συνεχεία να επιστρέφουν στην πόλη που έχει έδρα η ομάδα τους.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο πιλότος του αεροπλάνου έκανε τρεις φορές κύκλο πάνω από το Μάντσεστερ, προτού ληφθεί η απόφαση για αποβίβαση στο αεροδρόμιο «John Lennon» του Λίβερπουλ.

Πτήση για τη Μάντσεστερ Σίτι - Ισχυροί άνεμοι εμπόδισαν το αεροπλάνο να προσγειωθεί Facebook Twitter

Η ομάδα του Μάντσεστερ ενημέρωσε για την εξέλιξη μέσω των social media, αναφέροντας: «Επιβεβαιώνουμε πως το αεροπλάνο που μετέφερε την πρώτη ομάδα από την Λισαβόνα στο Μάντσεστερ προσγειώθηκε με ασφάλεια στο Λίβερπουλ, εξαιτίας δυνατών ανέμων που έφεραν δυσκολίες κατά την πτήση», ανέφερε η ενημέρωση των «πολιτών».

Λίγες ώρες αργότερα ήρθε στο «φως» της δημοσιότητας το βίντεο που δείχνει το ιδιωτικό αεροπλάνο να πλήττεται από τους ισχυρούς ανέμους την ώρα που προσέγγιζε το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ, εμποδίζοντας την προσγείωσή του. 

Με πληροφορίες από Daily Mail

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ