ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Περήφανος παππούς άλλαξε τις οικογενειακές φωτογραφίες του τρανς εγγονού του: «Παππούς της χρονιάς»

Περήφανος παππούς άλλαξε τις οικογενειακές φωτογραφίες του τρανς εγγονού του: «Παππούς της χρονιάς» Facebook Twitter
0

Ένας περήφανος παππούς αποφάσισε να ανανεώσει τις οικογενειακές φωτογραφίες μετά την φυλομετάβαση του εγγονού του.

Ο Nicolás Cazorla Fernández δημοσίευσε ένα βίντεο από την συγκινητική στιγμή στο TikTok, εξηγώντας: «Ο παππούς μου ήθελε να αλλάξει την φωτογραφία μου πριν την φυλομετάβαση».

Το βίντεο δείχνει τον παππού του να αφαιρεί μια παλιά φωτογραφία του από την αποφοίτησή του, πριν κάνει coming out ως τρανς και να την αντικαθιστά με μια νεότερη. Τελειώνει με τον Cazorla Fernández να λέει ότι του αξίζει ένα βραβείο «παππού της χρονιάς».

«Είναι ο μόνος που δεν τα έχει κάνει ποτέ θάλασσα», έγραψε στη λεζάντα.

@nicolascazorlaaa he is the only one who has never messed up ♥️ #ftm #trans #topsurgery #hethey #🏳️‍⚧️ #transandproud ♬ Entre Dos Aguas - Remastered 2014 - Paco de Lucía

Ο TikToker με έδρα τη Νότια Καρολίνα μοιράστηκε το βίντεο μετά από μια επίσκεψη στην οικογένειά του στην Ισπανία, λέγοντας ότι ο παππούς του του ζήτησε μια νέα φωτογραφία.

«Το δημοσίευσα κυρίως επειδή πολλοί τρανς νέοι φοβούνται τι θα σκεφτούν ή τι θα κάνουν τα μέλη της οικογένειάς τους όταν αποκαλύψουν την ταυτότητά τους», δήλωσε στο Newsweek.

«Σίγουρα ανησυχούσα κι εγώ γι' αυτό. Ανέβασα το βίντεο για να δείξω ότι δεν είναι θέμα γενεών - ότι το να είσαι μεγάλος δεν είναι δικαιολογία για να μην υποστηρίζεις την οικογένεια που υποτίθεται ότι αγαπάς», πρόσθεσε.

@nicolascazorlaaa @Jesús Lago Oliver this one is for you!!! #trans #ftm #topsurgery #🏳️‍⚧️ #hethey #transan ♬ Clumsy - Fergie

@nicolascazorlaaa let’s use gender inclusive language w the younger kids #trans #ftm #topsurgery #fyp ♬ original sound - Tik Toker

Όπως εξήγησε, θεωρεί λογικό ο κόσμος «να μπερδεύει τις αντωνυμίες ή το προηγούμενο όνομα όταν κάνεις coming out, αλλά ο παππούς δεν είχε ποτέ θέμα. Δεν μπερδεύτηκε ποτέ. Ως άτομο μεγαλύτερης ηλικίας δίνει το παράδειγμα για τον υπόλοιπο κόσμο. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα».

Επιπλέον πρόσθεσε ότι όταν ο παππούς του άλλαξε τις φωτογραφίες, «χαμογελούσε σαν χαζός».

Περήφανος παππούς άλλαξε τις οικογενειακές φωτογραφίες του τρανς εγγονού του: «Παππούς της χρονιάς» Facebook Twitter

Με πληροφορίες από Pink News

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Διεθνή / Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Η αστυνομία βασιλικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε σχετική προειδοποίηση, μετά από καταγγελίες που έλαβε το Σαββατοκύριακο - Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ