Πέμπτος γάμος για τον Νίκολας Κέιτζ- Παντρεύτηκε τη σύντροφό του στο Λας Βέγκας

Νίκολας Κέιτζ και Ρίκο Σιμπάτα μετά τον γάμο Facebook Twitter
Πηγή φωτό People/ Wynn Hotel
0

Ο Νίκολας Κέιτζ παντρεύτηκε τη σύντροφό του Ρίκο Σιμπάτα, στο Λας Βέγκας.Αυτός είναι ο πέμπτος γάμος για τον 57χρονο ηθοποιό. Η τελετή έγινε στις 16 Φεβρουαρίου. «Είναι αλήθεια και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι», δήλωσε ο Νίκολας Κέιτζ.

 

Η γαμήλια τελετή έγινε σε κλειστό κύκλο, στο Wynn Hotel στο Λας Βέγκας, δήλωσε εκπρόσωπος του ηθοποιού. Η 16η Φεβρουαρίου επελέγη στη μνήμη του πατέρα του Κέιτζ, καθώς ήταν η ημέρα που είχε γεννηθεί.

 

Η Ρίκο Σιμπάτα φορούσε ένα χειροποίητο γαμήλιο κιμονό από το Κιότο, ο Νίκολας Κέιτζ ένα σμόκιν Tom Ford. Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε στην Ιαπωνία πριν από περίπου ένα χρόνο, αντάλλαξε όρκους με το καθολικό τελετουργικό και εκείνο του σαντοϊσμού, με ποίηση του Ουόλτ Ουίτμαν και Χαϊκού.

 

Μετά τον γάμο έγινε μια μικρή γιορτή, παρουσία της πρώην συζύγου της Άλις Κιμ, πρώην συζύγου του Νίκολας Κέιτζ με την οποία διατηρεί φιλική σχέση και του 15χρονου γιου τους, Καλ-Ελ.

 

Ο προηγούμενος γάμος του Νίκολας Κέιτζ- με την Έρικα Κούκι- κράτησε μόλις τέσσερις ημέρες. Ο ηθοποιός υπήρξε παντρεμένος με την Πατρίσια Αρκέτ από το 1995 έως το 2001, την Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ από το 2002 έως το 2004 και με την Αλίσια Κιμ από το 2004 έως το 2016.

 

Με πληροφορίες από People

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ