Παραιτείται ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο

Παραιτείται ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο Facebook Twitter
0

Την παραίτησή του στη διάθεση του προέδρου της χώρας έθεσε ο πρωθυπουργός Φίτσο.

Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο έθεσε σήμερα την παραίτησή του στη διάθεση του προέδρου Αντρέι Κίσκα, εν μέσω μιας πολιτικής κρίσης που έχει ξεσπάσει στη χώρα, μετά τη δολοφονία στα τέλη Φεβρουαρίου του 27χρονου δημοσιογράφου Γιαν Κούτσιακ που ερευνούσε υποθέσεις διαφθοράς.

Την παραίτηση του Φίτσο ζητούσε η αντιπολίτευση.

«Σήμερα, θέτω την παραίτησή μου στη διάθεση του προέδρου της Δημοκρατίας» Αντρέι Κίσκα, δήλωσε ο Σλοβάκος πρωθυπουργός.

«Αν ο πρόεδρος την κάνει αποδεκτή, θα παραιτηθώ αύριο», πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Παγκόσμια ανησυχία μετά το χτύπημα ΗΠΑ σε Ιράν - Διεθνείς αντιδράσεις

Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες χαρακτήρισε τα αμερικανικά πλήγματα σε πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν «επικίνδυνη κλιμάκωση σε μια περιοχή που βρίσκεται ήδη στην κόψη του ξυραφιού»
LIFO NEWSROOM
Πεντάγωνο: «Συντριπτικό πλήγμα» στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν - «Ο Τραμπ θέλει ειρήνη»

Διεθνή / Πεντάγωνο: «Συντριπτικό πλήγμα» στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν - «Ο Τραμπ θέλει ειρήνη»

Με σαφές μήνυμα ότι «δεν επιδιώκεται πόλεμος», αλλά «δεν θα επιτραπεί ποτέ στο Ιράν να αποκτήσει πυρηνικά όπλα», ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ παρουσίασε τις λεπτομέρειες της επιχείρησης «Midnight Hammer»
LIFO NEWSROOM