KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Όσκαρ 2019: Τι είπε ο Χαβιέρ Μπαρδέμ για τον Τραμπ και το τείχος στα σύνορα ΗΠΑ - Μεξικού

Όσκαρ 2019: Τι είπε ο Χαβιέρ Μπαρδέμ για τον Τραμπ και το τείχος στα σύνορα ΗΠΑ - Μεξικού Facebook Twitter
EPA
0

Τον πρόεδρο των ΗΠΑ επέκρινε ο ηθοποιός Χαβιέρ Μπαρδέμ κατά την 91η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ.

Ο γεννημένος στην Ισπανία ηθοποιός, Χαβιέρ Μπαρδέμ μιλώντας στη μητρική του γλώσσα είπε ότι «δεν υπάρχουν σύνορα ή τείχη που να μπορούν να περιορίσουν την εφευρετικότητα και το ταλέντο» προσθέτοντας ότι «σε οποιαδήποτε περιοχή οποιασδήποτε χώρας οποιασδήποτε ηπείρου, υπάρχουν πάντα σπουδαίες ιστορίες που μας συγκινούν».


«Απόψε γιορτάζουμε την αριστεία και τη σημασία των πολιτισμών και των γλωσσών διαφόρων χωρών» πρόσθεσε ο διάσημος ηθοποιός.

Ο Μπαρδέμ παρουσίασε το βραβείο για την καλύτερη ξένη ταινία μαζί με την ηθοποιό, Άντζελα Μπάσετ, όταν έκανε τις παρατηρήσεις του.

Ήταν η δεύτερη φορά που φάνηκε να διατυπώνεται υπονοούμενο εναντίον του πρόεδρου, Ντόναλντ Τραμπ μετά τον εναρκτήριο μονόλογο, ο οποίος περιελάμβανε μία άλλη αναφορά στο τείχος στα σύνορα ΗΠΑ - Μεξικού από την κωμικό Μάγια Ρούντολφ.

«Ακριβώς μια γρήγορη ενημέρωση για όλους σε περίπτωση που είστε μπερδεμένοι» δήλωσε η Ρούντολφ. «Δεν υπάρχει κανένας οικοδεσπότης απόψε ... Δεν θα υπάρξει δημοφιλής κατηγορία ταινιών - και το Μεξικό δεν πληρώνει για το τείχος» τόνισε.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει επανειλημμένα υποστηρίξει ότι θα χτίσει ένα τείχος στα σύνορα για να σταματήσει την παράνομη μετανάστευση και υποστήριζε ότι οι Μεξικανοί και όχι οι Αμερικανοί φορολογούμενοι, θα το πληρώσουν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ προειδοποιεί το Ιράν πως εάν χρειαστεί οι ΗΠΑ θα «διασώσουν» τους διαδηλωτές της χώρας

Διεθνή / Ο Τραμπ προειδοποιεί το Ιράν πως εάν χρειαστεί οι ΗΠΑ θα «διασώσουν» τους διαδηλωτές της χώρας

Εδώ και αρκετές ημέρες, οι Ιρανοί πολίτες διαμαρτύρονται για την άσχημη οικονομική κατάσταση της χώρας τους - Εχθές υπήρξαν αναφορές για τουλάχιστον 6 νεκρούς
THE LIFO TEAM
Ο Μαδούρο δηλώνει έτοιμος να διαπραγματευτεί μια συμφωνία με τον Τραμπ για την καταπολέμηση των καρτέλ ναρκωτικών

Διεθνή / Ο Μαδούρο δηλώνει έτοιμος να μιλήσει με τον Τραμπ για την καταπολέμηση των καρτέλ ναρκωτικών

Ο Μαδούρο απέφυγε να σχολιάσει τη φερόμενη επίθεση των ΗΠΑ σε περιοχή πρόσδεσης σκαφών στη Βενεζουέλα, την οποία, σύμφωνα με τον Τραμπ, χρησιμοποιούσαν τα καρτέλ ναρκωτικών
THE LIFO TEAM