Όλοι θέλουν την δικηγόρο του Τζόνι Ντεπ: Οι μεγάλες φίρμες δίνουν μάχη στο Χόλιγουντ

Hollywood, law firms battling to hire Camille Vasquez after Johnny Depp trial win: sources Facebook Twitter
0

Η δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ, Camille Vasquez, έχει κατακλυστεί από επαγγελματικές προτάσεις στο Χόλιγουντ, καθώς ένας κανονικός πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ ανταγωνιζόμενων δικηγορικών γραφείων που τη διεκδικούν.

Μετά την νικηφόρα (και άκρως τηλεοπτική) εμφάνισή της, στο πλευρό του Τζόνι Ντεπ, πηγές αποκαλύπτουν στη New York Post πως είναι πολλές οι μεγάλες νομικές φίρμες που την θέλουν στην ομάδα τους.

Η 37χρονη Vasquez, έγινε ακόμα και meme για το ύφος της στις πάμπολλες αντιπαραθέσεις που είχε με την Άμπερ Χερντ αλλά και κατά τη διάρκεια εξέτασεις των μαρτύρων. 

«Οι ατζέντηδες ταλέντων περιτριγυρίζουν την Καμίλ επειδή αναγνωρίζουν ότι είναι ο μονόκερος - μια έξυπνη, ισορροπημένη δικηγόρος της οποίας η εντυπωσιακή στάση κατά τη διάρκεια της δίκης την ανέβασε σε ένα σπάνιο επίπεδο προβολής», δήλωσε μια πηγή.

Η Vasquez και οι συνάδελφοί της έπεισαν τους ενόρκους ότι η Χερντ δυσφήμισε τον Ντεπ και για τις τρεις κατηγορίες που είχαν απαγγελθεί εναντίον της ηθοποιού, επειδή έγραψε σε ένα άρθρο της Washington Post το 2018 ότι ήταν «μια δημόσια προσωπικότητα που εκπροσωπούσε την ενδοοικογενειακή κακοποίηση».

Από την Τετάρτη που ολοκληρώθηκε η δίκη, η Vasquez έχει ήδη λάβει προσφορές και από πολλά παραδοσιακά τηλεοπτικά δίκτυα και καλωδιακά κανάλια, δήλωσαν πηγές στην Post. 

«Η Καμίλ είναι αναμφισβήτητα μια σπουδαία φωνή για να εκφέρει άποψη για νομικά θέματα και τα δίκτυα φυσικά αδημονούν να μιλήσουν μαζί της για ευκαιρίες στο γυαλί», δήλωσε πρώην στέλεχος δικτύου που γνώση των προτάσεων.

Παρά το γεγονός ότι η Vasquez ηγήθηκε της υπόθεσης μαζί με τον δικηγόρο Ben Chew, παραμένει συνεργάτιδα στην πασίγνωστη δικηγορική εταιρεία Brown Rudnick. Τώρα, ο διάσημος δικηγόρος Judd Burstein εκτιμά πως η 37χρονη συνήγορος σύντομα θα γίνει συνεταίρος.

«Καμία εταιρεία δεν θα της επέτρεπε να έχει ρόλο σε μια μεγάλη δίκη όπως αυτή, αν δεν ήταν σε τροχιά συνεταίρου», εκτίμησε ο Burstein, ο οποίος εκπροσωπεί τη Nicki Minaj. «Υπάρχουν δύο παράγοντες που συμβάλλουν στο να γίνεις synεταίρος - η ποιότητα της δικηγορίας σου και η ικανότητά σου να προσελκύεις επιχειρήσεις. Πιθανότατα μπορεί να πάει οπουδήποτε και να κάνει μια καλή συμφωνία για την ίδια».

Μια νομική πηγή επιβεβαίωσε αυτό που υποπτευόταν ο Burstein. «Η νομική κοινότητα σφύζει από εταιρείες που παλεύουν να κάνουν την καλύτερη προσφορά και να εντάξουν την Καμίλ στην ομάδα τους», δήλωσε η πηγή. «Είναι καρχαρίας και η απόδοσή της στη δίκη το έδειξε».

Μια γυναίκα συνέταιρος σε μια υψηλού προφίλ δικηγορική εταιρεία στο Λος Άντζελες, μόλις λίγα χρόνια μεγαλύτερη από τη Vasquez, δήλωσε ότι «εξεπλάγην πολύ όταν είδε ότι ήταν συνεργάτης», λαμβάνοντας υπόψη τους χειρισμούς της στη δίκη του Ντεπ.

Συγκρίνοντας τη Vasquez με τη δικηγόρο της Χερντ, την Elaine Bredehoft, η πηγή είπε: «Οι δεξιότητες της Camille στη δίκη ήταν πολύ πιο αποτελεσματικές από την Elaine Bredehoft σε σημείο που σχεδόν ένιωθα άσχημα για την Elaine, όταν την ξεπερνούσε μια τέτοια συνεργάτιδα. Έχω σοκαριστεί που δεν πήρε προαγωγή πριν από τη δίκη και θα έμενα εντελώς άφωνη αν δεν είχε πάρει προαγωγή μέχρι τώρα».

Η Brown Rudnick δήλωσε στην Post ότι είναι «ενθουσιασμένη που τόσοι πολλοί άνθρωποι βλέπουν αυτό που γνωρίζουμε εδώ και χρόνια: ότι η Camille Vasquez είναι ένα αστέρι».

«Ήμασταν πάντα σίγουροι ότι είχε αυτό που χρειάζεται για να πετύχει σε αυτό το πεδίο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποτελεί βασικό μέλος της ομάδας δίκης και έχει λαμπρό μέλλον μαζί μας», πρόσθεσε η εταιρεία.
 

Μια θαυμάστρια του Ντεπ, έφτασε στο σημείο να κάνει τατουάζ τη...δικηγόρο, με το περίγραμμα των κυματιστών μαλλιών της και του ταγέρ της Βάσκεζ, με τη λέξη «Ένσταση» από κάτω.

Κάποιοι φανς έφτασαν στο σημείο να υποθέσουν πως η Vasquez μπορεί να βγαίνει με τον Ντεπ, μια φήμη που γρήγορα καταρρίφθηκε και από τις δύο πλευρές, και διαλύθηκε όταν η συνήγορος φωτογραφήθηκε μετά τη δίκη με τον φίλο της Edward Owen.

Ο ηθοποιός θα ξαναπάει στο δικαστήριο τον Ιούλιο, αφού ο Γκρεγκ Μπρουκς, μέλος του συνεργείου σε κινηματογραφικό πλατό, τον έχει κατηγορήσει για επίθεση. Ο Brown Rudnick τον εκπροσωπεί στην υπόθεση.

Πηγή: New York Post

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουρκία: «Ήρθε η χωροφυλακή να σας πάρει» - Η Χαντισέ περιγράφει τον τρόμο της για την έρευνα για ναρκωτικά

Διεθνή / Τουρκία: «Ήρθε η χωροφυλακή να σας πάρει» - Η Χαντισέ περιγράφει τον τρόμο της για την έρευνα για ναρκωτικά

Η Χαντίσε περιγράφει τη στιγμή που «ήρθε η Χωροφυλακή να την πάρει» στις 6:30 το πρωί, ενώ και η Ιρέμ Ντεριτζί υποβλήθηκε στον ίδιο έλεγχο - Τι συνέβη στην επιχείρηση που συγκλόνισε τον καλλιτεχνικό κόσμο της Τουρκίας
LIFO NEWSROOM
Τουρκία: Ποινική έρευνα σε βάρος queer τραγουδιστή για «άσεμνο» τραγούδι και «αισχρολογία»

Διεθνή / Τουρκία: Ποινική έρευνα σε βάρος queer τραγουδιστή για «άσεμνο» τραγούδι και «αισχρολογία»

Η κυβέρνηση του ισλαμιστή προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έχει πρόσφατα αυξήσει την πίεση που ασκεί στις ψηφιακές πλατφόρμες, τους τραγουδιστές και τους μουσικούς
LIFO NEWSROOM
Δολοφονία στη Φοινικούντα: Η διαθήκη–μυστήριο του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ - Ανοίγει η κληρονομιά του 68χρονου

Διεθνή / Δολοφονία στη Φοινικούντα: Η διαθήκη–μυστήριο του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ - Ανοίγει η κληρονομιά του 68χρονου

Ανοίγει η διαθήκη του 68χρονου από τη Φοινικούντα, ιδιοκτήτη κάμπινγκ, και οι Αρχές εξετάζουν τροποποιήσεις που ενδέχεται να τον έβαλαν στο στόχαστρο
LIFO NEWSROOM
Ιστορική εκεχειρία στη Γάζα: Εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ η συμφωνία - Η Χαμάς ανακοίνωσε «τέλος του πολέμου»

Διεθνή / Ιστορική εκεχειρία στη Γάζα: Εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ η συμφωνία - Η Χαμάς ανακοίνωσε «τέλος του πολέμου»

Η νέα συμφωνία εκεχειρίας ανάμεσα σε Ισραήλ και Χαμάς δίνει ελπίδα για το τέλος του διετούς πολέμου που στάθηκε αφορμή για την καταστροφή της Γάζας - Τι προβλέπει η συμφωνία
LIFO NEWSROOM
Σεισμός 7,2 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες - Προειδοποίηση για τσουνάμι

Διεθνή / Σεισμός 7,2 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες - Προειδοποίηση για τσουνάμι

Η σεισμολογική υπηρεσία των Φιλιππίνων συμβουλεύει τους κατοίκους των παράκτιων πόλεων στα κεντρικά και νότια της χώρας να εκκενώσουν αμέσως τις περιοχές τους και να μεταβούν σε υψηλότερα σημεία
LIFO NEWSROOM
Γιατί χωρίς τον ΟΗΕ ο κόσμος θα ήταν πιο επικίνδυνος

LiFO politics / Γιατί χωρίς τον ΟΗΕ ο κόσμος θα ήταν πιο επικίνδυνος

Ο καθηγητής Ευρωπαϊκής και Συγκριτικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Κωνσταντίνος Λάβδας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τον ρόλο του ΟΗΕ, την κατάσταση στη Γάζα, και εξηγεί γιατί το Ισραήλ χάνει τη δημόσια στήριξη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
«Είμαστε παρόντες αλλά απόντες»: Η Κέιτ Μίντλετον προειδοποίεί για την επίδραση των κινητών στην οικογένεια

Διεθνή / «Είμαστε παρόντες αλλά απόντες»: Η Κέιτ Μίντλετον προειδοποιεί για την επίδραση των κινητών στην οικογένεια

«Ενώ οι ψηφιακές συσκευές υπόσχονται να μας κρατούν συνδεδεμένους, στην πραγματικότητα συχνά κάνουν το αντίθετο», έγραψε η Πριγκίπισσα της Ουαλίας σε άρθρο που συνέγραψε με καθηγητή του Χάρβαρντ
LIFO NEWSROOM