Ολάντ: «Οι Ελληνες οφείλουν να σεβαστούν τις δεσμεύσεις» απέναντι στην ΕΕ

Ολάντ: «Οι Ελληνες οφείλουν να σεβαστούν τις δεσμεύσεις» απέναντι στην ΕΕ Facebook Twitter
2

Οι Ελληνες «είναι ελεύθεροι να επιλέξουν την τύχη τους» δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, αλλά προειδοποίησε ότι η επόμενη κυβέρνηση «οφείλει να σεβαστεί τις δεσμεύσεις» της χώρας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής 'Ενωσης.

«Οι Ελληνες είναι ελεύθεροι να επιλέξουν την τύχη τους, όμως , ταυτόχρονα, υπάρχουν δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί αναφέρεται στο Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Φυσικά όλες αυτές πρέπει να γίνουν σεβαστές δήλωσε ο Φρανσουά Ολάντ απαντώντας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο ραδιοφωνικό δίκτυο France Inter, σε ερώτηση σχετικά με την πιθανότητα νίκης του Σύριζα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουηδία: Σύσταση για καθολική απαγόρευση των διεθνών υιοθεσιών μετά από αποκαλύψεις για κακοποιήσεις και απάτες

Διεθνή / Σουηδία: Σύσταση για καθολική απαγόρευση των διεθνών υιοθεσιών μετά από αποκαλύψεις για κακοποιήσεις και απάτες

Έκθεση ανεξάρτητης επιτροπής κάνει λόγο για εμπορία παιδιών και παραβίαση δικαιωμάτων – Συγγνώμη και στήριξη στους υιοθετημένους ζητούν οι ερευνητές
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια