Ολάντ, Μέρκελ και Ραχόι στο σημείο της αεροπορικής τραγωδίας

Ολάντ, Μέρκελ και Ραχόι στο σημείο της αεροπορικής τραγωδίας Facebook Twitter
0

Ο Γάλλος πρόεδρος Ολάντ, η Γερμανίδα καγκελάριος Μέρκελ και ο Ισπανός πρωθυπουργός Ραχόι έφτασαν στο σημείο της τραγωδίας. H γερμανίδα καγκελάριος ταξίδεψε μαζί με τον γάλλο πρόεδρο στο ίδιο ελικόπτερο ενώ λίγα λεπτά αργότερα με ένα άλλο στρατιωτικό ελικόπτερο έφτασε στο σημείο και ο ισπανός πρωθυπουργός.

 

Οι τρεις ηγέτες ενημερώθηκαν από τον επικεφαλής των ερευνών για τις εξελίξεις της επιχείρησης και στη συνέχεια παρακολούθησαν το συντονισμό των επιχειρήσεων που είναι σε εξέλιξη. Στη συνέχεια συντήθηκαν με μέλη των οικογενειών των θυμάτων που έχουν επίσης φτάσει από χθες στο σημείο και συνομίλησαν μαζί τους. Το Reuters αναφέρει πως η Μέρκελ έδειχνε πολύ συγκινημένη και πως το απόγευμα θα γίνει μια μικρή τελετή στη μνήμη των θυματων σε σημείο με θέα προς την πλαγιά όπου συνετρίβη το αεροπλάνο.

Ολάντ, Μέρκελ και Ραχόι στο σημείο της αεροπορικής τραγωδίας Facebook Twitter

Aξιωματικός των ερεςυνών τους ενημέρωσε πως η συνεργασία των αρχών των εμπλεκόμενων χωρών είναι στενή και πως τα συνεργεία καταβάλουν τη μέγιστη προσπάθεια.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν: Τι είναι η «Διαδρομή Τραμπ» και τι αλλάζει στον Νότιο Καύκασο

Διεθνή / Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν: Τι είναι η «Διαδρομή Τραμπ» και τι αλλάζει στον Νότιο Καύκασο

Στο επίκεντρο της συμφωνίας βρίσκεται η δημιουργία ενός νέου διαμετακομιστικού διαδρόμου, που θα ονομαστεί «Διαδρομή Τραμπ για Διεθνή Ειρήνη και Ευημερία»
LIFO NEWSROOM
Εφετείο «μπλόκαρε» διαδικασία περιφρόνησης κατά της κυβέρνησης Τραμπ για απελάσεις μεταναστών στο Ελ Σαλβαδόρ

Διεθνή / Εφετείο «μπλόκαρε» διαδικασία περιφρόνησης κατά της κυβέρνησης Τραμπ για απελάσεις μεταναστών στο Ελ Σαλβαδόρ

Η γενική εισαγγελέας χαιρέτισε την απόφαση, χαρακτηρίζοντας την προσπάθεια του Μπόζμπεργκ «αποτυχημένη δικαστική υπέρβαση» και «μεγάλη νίκη» για την ατζέντα του Τραμπ
LIFO NEWSROOM
Marketplace για απαχθέντα παιδιά: Η Ρωσία προσφέρει Ουκρανούς ανηλίκους για «υιοθεσία»

Διεθνή / Η Ρωσία προσφέρει Ουκρανούς ανηλίκους για «υιοθεσία», σε ένα φρικώδες «marketplace» για απαχθέντα παιδιά

Ο «κατάλογος» επιτρέπει στους χρήστες να φιλτράρουν τα παιδιά ανά ηλικία, φύλο και εξωτερικά χαρακτηριστικά - Τα παιδιά έχουν ταμπέλες όπως «υπάκουο», «ήρεμο» και «πειθαρχημένο»
LIFO NEWSROOM