Ολάντ, Μέρκελ και Ραχόι στο σημείο της αεροπορικής τραγωδίας

Ολάντ, Μέρκελ και Ραχόι στο σημείο της αεροπορικής τραγωδίας Facebook Twitter
0

Ο Γάλλος πρόεδρος Ολάντ, η Γερμανίδα καγκελάριος Μέρκελ και ο Ισπανός πρωθυπουργός Ραχόι έφτασαν στο σημείο της τραγωδίας. H γερμανίδα καγκελάριος ταξίδεψε μαζί με τον γάλλο πρόεδρο στο ίδιο ελικόπτερο ενώ λίγα λεπτά αργότερα με ένα άλλο στρατιωτικό ελικόπτερο έφτασε στο σημείο και ο ισπανός πρωθυπουργός.

 

Οι τρεις ηγέτες ενημερώθηκαν από τον επικεφαλής των ερευνών για τις εξελίξεις της επιχείρησης και στη συνέχεια παρακολούθησαν το συντονισμό των επιχειρήσεων που είναι σε εξέλιξη. Στη συνέχεια συντήθηκαν με μέλη των οικογενειών των θυμάτων που έχουν επίσης φτάσει από χθες στο σημείο και συνομίλησαν μαζί τους. Το Reuters αναφέρει πως η Μέρκελ έδειχνε πολύ συγκινημένη και πως το απόγευμα θα γίνει μια μικρή τελετή στη μνήμη των θυματων σε σημείο με θέα προς την πλαγιά όπου συνετρίβη το αεροπλάνο.

Ολάντ, Μέρκελ και Ραχόι στο σημείο της αεροπορικής τραγωδίας Facebook Twitter

Aξιωματικός των ερεςυνών τους ενημέρωσε πως η συνεργασία των αρχών των εμπλεκόμενων χωρών είναι στενή και πως τα συνεργεία καταβάλουν τη μέγιστη προσπάθεια.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΡΚΤΙΚΗ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΙΝΑ ΡΩΣΙΑ

Διεθνή / Αρκτική: «Μετατρέπεται σε στρατηγικό θέατρο γεωπολιτικού ανταγωνισμού» προειδοποιεί το Ευρωκοινοβούλιο

Οι ευρωβουλευτές καταδικάζουν την αυξανόμενη στρατιωτικοποίηση της Αρκτικής, επισημαίνοντας την εκτεταμένη στρατιωτική αναδιάρθρωση της Ρωσίας και το ενδιαφέρον της Κίνας
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Οριστική η καταδίκη του Νικολά Σαρκοζί για τις δαπάνες της καμπάνιας του 2012

Διεθνή / Γαλλία: Οριστική η καταδίκη του Νικολά Σαρκοζί για τις δαπάνες της καμπάνιας του 2012

Παράλληλα, τόσο ο Νικολά Σαρκοζί όσο και η σύζυγός του, Κάρλα Μπρούνι, βρίσκονται αντιμέτωποι με έρευνες για πιθανές προσπάθειες επηρεασμού μαρτύρων που εμπλέκονται στην υπόθεση της Λιβύης
LIFO NEWSROOM