Ο Τζο Μπάιντεν υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο ταλέντων που συνεργάζεται με Μπραντ Πιτ και Αριάνα Γκράντε

Ο Τζο Μπάιντεν υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο ταλέντων που συνεργάζεται ο Μπραντ Πιτ και η Αριάνα Γκράντε Facebook Twitter
Το ζεύγος Μπάιντεν στην τελευταία του εμφάνιση στον Λευκό Οίκο / Φωτ: EPA
0

Ο Τζο Μπάιντεν υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο ταλέντων Creative Artists Agency (CAA) του Λος Άντζελες, στο οποίο εργάζονται αστέρες όπως ο Μπραντ Πιτ, η Αριάνα Γκράντε και άλλοι.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ συνεργάζονταν με το CAA από το 2017 έως το 2020, κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του Ντόναλντ Τραμπ ως προέδρου και μετά τη θητεία του ως αντιπροέδρου επί προεδρίας Ομπάμα.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου δημοσίευσε τα απομνημονεύματά του Promise Me, Dad: A Year Of Hope, Hardship And Purpose.

Η CAA ανακοίνωσε την είδηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον Richard Lovett, συμπρόεδρό της, να αναφέρει: «Ο πρόεδρος Μπάιντεν είναι μία από τις πιο σεβαστές και επιδραστικές φωνές της Αμερικής στις εθνικές και παγκόσμιες υποθέσεις. Είναι μεγάλη μας τιμή να συνεργαζόμαστε ξανά μαζί του».


Ο 82χρονος Μπάιντεν δεν έχει μέχρι στιγμής ανακοινώσει ποια είναι τα σχέδιά του μετά τη νέα συμφωνία του και αν αυτά θα περιλαμβάνουν τη συγγραφή ενός ακόμη βιβλίου ή οποιουδήποτε άλλου έργου.

Η CAA έχει επίσης δεσμούς με τον Μπαράκ και τη Μισέλ Ομπάμα.  Στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ  απευθυνόμενος σε υποστηρικτές και προσωπικό υποστήριξε: «Φεύγουμε από το αξίωμα, αλλά δεν εγκαταλείπουμε τον αγώνα».

Η θητεία του Μπάιντεν ως προέδρου των ΗΠΑ έληξε άδοξα, αφού η προσπάθειά του να θέσει υποψηφιότητα για δεύτερη θητεία απετράπη από το ίδιο του το κόμμα.

Μετά από μια σειρά δημόσιων εμφανίσεων που δημιούργησαν ερωτήματα σχετικά με την ικανότητά του να εργαστεί ως πρόεδρος για τέσσερα ακόμη χρόνια, αντιμετώπισε εσωτερική πίεση να αποχωρήσει. Παρότι αρχικά αντιστάθηκε, τελικά υποχώρησε και η αντιπρόεδρός του Καμάλα Χάρις έγινε υποψήφια των Δημοκρατικών, χωρίς τελικά να καταφέρει να αποτρέψει την ήττα από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Με πληροφορίες από Sky News

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζέφρι Έπσταϊν: Στη δημοσιότητα έγγραφα ομοσπονδιακής έρευνας του 2019

Διεθνή / Τζέφρι Έπσταϊν: Στη δημοσιότητα έγγραφα ομοσπονδιακής έρευνας του 2019

Την προηγούμενη Παρασκευή, δικαστής στη Φλόριντα ενέκρινε ένα διαφορετικό αίτημα για την αποσφράγιση των πρακτικών του σώματος ενόρκων από μια άλλη έρευνα για τον Έπσταϊν, που χρονολογείται από το 2005 και το 2007
LIFO NEWSROOM
Ληστεία στο Λούβρο: Οι δράστες διέφυγαν από το μουσείο μισό λεπτό πριν φτάσουν οι Αρχές

Διεθνή / Ληστεία στο Λούβρο: Οι δράστες διέφυγαν από το μουσείο 30 δευτερόλεπτα πριν φτάσουν οι Αρχές

Η έρευνα του Υπουργείου Πολιτισμού της Γαλλίας εντόπισε σοβαρά κενά ασφαλείας, όπως χαλασμένες και σπασμένες κάμερες και έλλειψη συντονισμού στο διασημότερο μουσείο του κόσμου
LIFO NEWSROOM
Το γράμμα της Μέγκαν Μαρκλ στον πατέρα της μετά τον ακρωτηριασμό του ποδιού του

Διεθνή / Το γράμμα της Μέγκαν Μαρκλ στον πατέρα της μετά τον ακρωτηριασμό του ποδιού του

Ο Τόμας Μαρκλ εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στις Φιλιππίνες - Εξέφρασε την επιθυμία να συμφιλιωθεί με την κόρη του αλλά και να γνωρίσει τα εγγόνια του πριν φύγει από τη ζωή
LIFO NEWSROOM