Ο Τσίπρας ανεβάζει φωτογραφίες από το Νταβός

Ο Τσίπρας ανεβάζει φωτογραφίες από το Νταβός Facebook Twitter
5

 

Ο Τσίπρας ανεβάζει φωτογραφίες από το Νταβός Facebook Twitter

Στο Νταβός της Ελβετίας έφτασε πριν λίγη ώρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος συμμετέχει στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες θα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση με τον επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί, κάτι που επιβεβαίωσε πριν από λίγο η εκπρόσωπος της Κομισιόν Ανίκα Μπράιτχαρντ. Η ίδια ανέφερε ότι οι τεχνικές συζητήσεις συνεχίζονται, έτσι ώστε να προετοιμαστεί το έδαφος για την πρώτη αξιολόγηση και πως οι επικεφαλής της αποστολής θα μεταβούν στην Αθήνα μόλις έχουν στα χέρια τους τις απαραίτητες πληροφορίες.

 

Ο πρωθυπουργός πάντως φωτογράφισε το χιονισμένο τοπίο κατά την άφιξή του και στη συνέχεια δημοσίευσε μαι ακόμη φωτογραφία στην οποία αποκαλύπτεται πως αυτή την ώρα έχει συνάντηση με τον αμερικανό αντιπρόεδρο Φωτογράφισε το χιονισμένο τοπίο και φωτογραφήθηκε με τον αμερικανό αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν.5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Α ωραία, έβγαλε και φωτογραφίες το χιόνι το παιδί!Αν βγάλει και κάποιο λόγο μπροστά σε τίποτα ξένους επενδυτές, το θέμα ασφαλώς θα είναι «Πως κλείνω τις επιχειρήσεις της Ελλάδα»!
Έκανε ταχύρυθμα όταν του είπαν ότι σε λίγους μήνες πρόκειται να γίνει πρωθυπουργός (δεν κάνω πλάκα), γιατί οι «αγώνες» και τα «λουκέτα» δεν άφησαν χρόνο στο βλαστάρι του μεγαλοεργολάβου της χούντας ούτε καν αγγλικά να μάθει. Βέβαια εξακολουθεί να παραμένει αξιοθρήνητος όπως τουλάχιστον εμφανίστηκε στο Ίδρυμα Κλίντον, προς τέρψιν των εκεί παρισταμένων και προς θλίψη των απανταχού Ελλήνων που έβλεπαν έναν Έλληνα πρωθυπουργό σε ζωντανή μετάδοση, να μην καταλαβαίνει τίποτα απ όσα του λέγανε…