Ο Τσίπρας ανεβάζει φωτογραφίες από το Νταβός

Ο Τσίπρας ανεβάζει φωτογραφίες από το Νταβός Facebook Twitter
5

 

Ο Τσίπρας ανεβάζει φωτογραφίες από το Νταβός Facebook Twitter

Στο Νταβός της Ελβετίας έφτασε πριν λίγη ώρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος συμμετέχει στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες θα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση με τον επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί, κάτι που επιβεβαίωσε πριν από λίγο η εκπρόσωπος της Κομισιόν Ανίκα Μπράιτχαρντ. Η ίδια ανέφερε ότι οι τεχνικές συζητήσεις συνεχίζονται, έτσι ώστε να προετοιμαστεί το έδαφος για την πρώτη αξιολόγηση και πως οι επικεφαλής της αποστολής θα μεταβούν στην Αθήνα μόλις έχουν στα χέρια τους τις απαραίτητες πληροφορίες.

 

Ο πρωθυπουργός πάντως φωτογράφισε το χιονισμένο τοπίο κατά την άφιξή του και στη συνέχεια δημοσίευσε μαι ακόμη φωτογραφία στην οποία αποκαλύπτεται πως αυτή την ώρα έχει συνάντηση με τον αμερικανό αντιπρόεδρο Φωτογράφισε το χιονισμένο τοπίο και φωτογραφήθηκε με τον αμερικανό αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν.



5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Βάλτε τέλος σε αυτόν τον πόλεμο», το μήνυμα του Τραμπ σε Πούτιν και Ζελένσκι

Διεθνή / «Βάλτε τέλος σε αυτόν τον πόλεμο», το μήνυμα του Τραμπ σε Πούτιν και Ζελένσκι

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε πως ο Τραμπ είχε την Πέμπτη «πολύ καλή και παραγωγική» τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ζελένσκι, και ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ ευελπιστεί πως η Ουκρανία και η Ρωσία θα συμφωνήσουν την επόμενη εβδομάδα στην προτεινόμενη 30ήμερη εκεχειρία
LIFO NEWSROOM
Κλιμακώνεται η ένταση ανάμεσα σε Ινδία και Πακιστάν με μπαράζ επιθέσεων εναντίον στρατιωτικών στόχων

Διεθνή / Ινδία - Πακιστάν: Κλιμακώνεται η ένταση με μπαράζ επιθέσεων εναντίον στρατιωτικών στόχων

Μετά τα ινδικά πλήγματα ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της χώρας επικαλούμενος πηγές ασφαλείας ανέφερε πως το Πακιστάν «εξαπέλυσε αντίποινα κατά της ινδικής επιθετικότητας»
LIFO NEWSROOM
Νόμπελ Λογοτεχνίας Ελφρίντε Γέλινεκ Ισραήλ Παλαιστίνιοι

Διεθνή / Έκκληση από τη βραβευμένη με Νόμπελ Λογοτεχνίας Ελφρίντε Γέλινεκ προς το Ισραήλ «να αφήσει να ζήσουν οι Παλαιστίνιοι»

Σε κείμενό της, καταδίκασε την πολιτική ενός «εγκληματία», όπως ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος τιμωρεί «έναν ανείπωτο αριθμό αθώων» στη Γάζα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Α ωραία, έβγαλε και φωτογραφίες το χιόνι το παιδί!Αν βγάλει και κάποιο λόγο μπροστά σε τίποτα ξένους επενδυτές, το θέμα ασφαλώς θα είναι «Πως κλείνω τις επιχειρήσεις της Ελλάδα»!
Έκανε ταχύρυθμα όταν του είπαν ότι σε λίγους μήνες πρόκειται να γίνει πρωθυπουργός (δεν κάνω πλάκα), γιατί οι «αγώνες» και τα «λουκέτα» δεν άφησαν χρόνο στο βλαστάρι του μεγαλοεργολάβου της χούντας ούτε καν αγγλικά να μάθει. Βέβαια εξακολουθεί να παραμένει αξιοθρήνητος όπως τουλάχιστον εμφανίστηκε στο Ίδρυμα Κλίντον, προς τέρψιν των εκεί παρισταμένων και προς θλίψη των απανταχού Ελλήνων που έβλεπαν έναν Έλληνα πρωθυπουργό σε ζωντανή μετάδοση, να μην καταλαβαίνει τίποτα απ όσα του λέγανε…