Ο Τραμπ δηλώνει έτοιμος να συναντηθεί με Ιρανούς ηγέτες «χωρίς προϋποθέσεις»

Ο Τραμπ δηλώνει έτοιμος να συναντηθεί με Ιρανούς ηγέτες «χωρίς προϋποθέσεις» Facebook Twitter
0

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι είναι πρόθυμος να συναντήσει τους Ιρανούς ηγέτες χωρίς προϋποθέσεις.

Αντικείμενο πιθανής συνάντησης θα είναι να συζητήσουν τον τρόπο βελτίωσης των σχέσεων των δύο χωρών, μετά την αποχώρηση των ΗΠΑ από τη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης. 

«Αν θέλουν να συναντηθούμε, θα συναντηθούμε», είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στον Λευκό Οίκο, που παραχώρησε πλάι στον Ιταλό πρωθυπουργό Τζουζέπε Κόντε. 

Σε ερώτηση αν είναι πρόθυμος να συναντηθεί με τον Ιρανό πρόεδρο Χασάν Ροχανί, ο Τραμπ απάντησε: «Θα συναντιόμουν με τον οποιοδήποτε. Πιστεύω στις συναντήσεις», ιδιαίτερα σε περιπτώσεις που διακινδυνεύεται πόλεμος.

«Θα συναντιόμουν σίγουρα με ηγέτες του Ιράν, αν θέλουν να συναντηθούμε», πρόσθεσε ο Τραμπ, συμπληρώνοντας ότι δεν απαιτεί «καμία προϋπόθεση».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/Reuters/AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τανζανία: Γιατί βυθίστηκε στο χάος μετά τις εκλογές – Αναφορές για εκατοντάδες νεκρούς

Διεθνή / Τανζανία: Γιατί βυθίστηκε στο χάος μετά τις εκλογές – Αναφορές για εκατοντάδες νεκρούς

Οι Αρχές επέβαλαν πλήρες μπλακ άουτ στο διαδίκτυο, μπλοκάροντας δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ο στρατός περιπολεί στους δρόμους
LIFO NEWSROOM
ΓΑΛΛΙΑ ΦΟΡΟΣ ΖΟΥΚΜΑΝ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΟΙ

Διεθνή / Γαλλία: Η βουλή απέρριψε τον «φόρο Ζούκμαν» στους υπερπλούσιους

Οι Γάλλοι βουλευτές, αντιθέτως, στήριξαν ένα ηπιότερο κυβερνητικό σχέδιο για τη φορολόγηση περιουσιακών στοιχείων - «Να μην πληρώσουν οι Γάλλοι τον φόρο που δεν θέλουν να πληρώσουν οι δισεκατομμυριούχοι»
LIFO NEWSROOM