Ο "Spiderman" Τομ Χόλαντ ανακοίνωσε διάλειμμα από τα social media: «Γεια σας και αντίο»

Ο Τομ Χόλαντ ανακοίνωσε διάλειμμα από τα social media: «Γεια σας και αντίο» Facebook Twitter
Φωτ: Tom Holland/Instagram
0

Ο Τομ Χόλαντ επέστρεψε για λίγο στο Instagram για να ανακοινώσει ότι θα κάνει διάλειμμα από τα social media για να επικεντρωθεί στην ψυχική του υγεία.

Ο πρωταγωνιστής του «Spider-Man: No Way Home» απέχει εδώ και καιρό από τις ψηφιακές πλατφόρμες και επέστρεψε μόνο και μόνο για να κάνει μερικές σημαντικές ανακοινώσεις.

Δημοσίευσε ένα βίντεο στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, όπου μεταξύ άλλων εξήγησε ότι πάλευε για περίπου μία ώρα προσπαθώντας να βρει τις λέξεις που θα χρησιμοποιούσε.

«Έχω κάνει ένα διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ψυχική μου υγεία, επειδή θεωρώ ότι το Instagram και το Twitter σε τρελαίνουν, είναι σαρωτικά», ανέφερε.

«Παρασύρομαι και βγαίνω εκτός ελέγχου όταν διαβάζω πράγματα για μένα στο διαδίκτυο και τελικά, είναι πολύ επιζήμιο για την ψυχική μου υγεία. Οπότε αποφάσισα να κάνω ένα βήμα πίσω και να διαγράψω την εφαρμογή».

Η «σύντομη επιστροφή του στο Instagram» έγινε για να ευαισθητοποιήσει σχετικά με την φιλανθρωπική οργάνωση stem4, ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που βοηθά νέα παιδιά να διαχειριστούν την ψυχική τους υγεία.

«Υπάρχει ένα φοβερό στίγμα κατά της ψυχικής υγείας και ξέρω ότι το να ζητάμε βοήθεια δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρεπόμαστε, ωστόσο είναι πιο εύκολο στα λόγια», πρόσθεσε.

Κλείνοντας το βίντεο, είπε ότι «θα εξαφανιστεί ξανά από το Instagram» και πρόσθεσε: «Ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Σας αγαπώ όλους και θα σας μιλήσω σύντομα».

Ο Τομ Χόλαντ δεν είναι ο μοναδικός σταρ του «Spider-Man» που κάνει διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Zendaya, η οποία έχει σχέση με τον Τομ Χόλαντ, δήλωσε πέρυσι στο περιοδικό People ότι οι φανς πρέπει να «παίρνουν το χρόνο» που χρειάζονται όταν πρόκειται για διαλείμματα.

«Το να είμαι στα social media θα με άγχωνε κάπως ή θα άρχιζα να υπεραναλύω», είπε. «Οι φανς μου θέλουν να είμαι ευτυχισμένη και να υπάρχω πέρα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ