Ο Πιρς Μόργκαν αρνήθηκε να πάρει πίσω τη Δευτέρα τους χαρακτηρισμούς του για την Μέγκαν Μαρκλ και επέμεινε ότι η Δούκισσα ζει με ψευδαισθήσεις καθώς «είπε ψέματα» στην συνέντευξή της στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

 

Μάλιστα ο βρετανός δημοσιογράφος ζήτησε από την Δούκισσα του Σάσεξ να κατονομάσει όσους κατηγόρησε στην συνέντευξη και πιο συγκεκριμένα τον αξιωματούχο του Παλατιού που αρνήθηκε να την βοηθήσει όταν εκείνη κατά την εγκυμοσύνη της στον Άρτσι είχε αυτοκτονικές σκέψεις.

 

«Κατηγορείς ανθρώπους στο παλάτι ότι ήταν πολύ σκληροί απέναντί σου. Αν αυτό είναι αλήθεια, ας έχουμε τα ονόματα αυτών των ανθρώπων, και ας τους ρωτήσουμε είναι αλήθεια », δήλωσε εκ νέου ο Μόργκαν στο Fox, αναφερόμενος στην Μαρκλ.

 

Ο Μόργκαν, πρώην παρουσιαστής του CNN, έχει υποστηρίξει ότι Χάρι και Μέγκαν έχουν πλήξει τη βασιλική οικογένεια και επιδιώκουν τη δημοσιότητα με τους δικούς τους όρους, χωρίς να αποδέχονται τις ευθύνες και τον έλεγχο που συνοδεύουν τη συγκεκριμένη θέση.

 

Ο Μόργκαν αμφισβήτησε μάλιστα τις δηλώσεις της Μέγκαν ότι το άγχος της βασιλικής ζωής την έκανε αυτοκτονική όταν ήταν 5 μηνών έγκυος στον Άρτσι. «Εξακολουθώ και έχω σοβαρές αμφιβολίες σχετικά με την αλήθεια πολλών εξ όσων είπε, όμως επίτρεψέ μου να επισημάνω απλά, για να σημειωθεί, τη θέση μου σχετικά με την ψυχική ασθένεια και την αυτοκτονία».

 

Μετά από εκείνο το περιστατικό, ο Μόργκαν είχε τεθεί εκτός της εκπομπής του «Good Morning Britain» και η ITV είχε εκδώσει επίσημη ανακοίνωση, αφού το αρμόδιο ρυθμιστικό όργανο για την τηλεόραση, η Ofcom, γνωστοποίησε ότι διερευνά τα σχόλιά του ύστερα από 41.000 καταγγελίες.

 

«Δεκαεπτά διαφορετικοί ισχυρισμοί από το ζευγάρι έχουν πλέον αποδειχθεί ότι είναι εντελώς αναληθείς ή υπερβολικοί ή μη αποδεκτοί. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πιστεύω σε ανθρώπους που δεν λένε την αλήθεια. Αν πίστευα όσα είπαν Χάρι και Μέγκαν θα ήταν σαν να λέω ότι πιστεύω τον Πινόκιο» υποστηρίζει στις νέες δηλώσεις του ο Μόργκαν.

 

Σε πρόσφατο άρθρο του υποστήριξε ότι και οι άλλες γυναίκες που παντρεύτηκαν μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν δεχτεί κριτική από τα Μέσα. «Η Μέγκαν δεν είχε χειρότερη μεταχείριση από τα μέσα ενημέρωσης από ό,τι οι υπόλοιπες νύφες της βασιλικής οικογένειας» έγραψε χαρακτηριστικά. «Αλλά είναι η πρώτη που ισχυρίζεται ότι τα αρνητικά άρθρα στον Τύπο έχουν ρατσιστικό υπόβαθρο και είναι πολύ επικίνδυνο να το λες όταν δεν έχεις αποδείξεις να το υποστηρίξεις», σημείωσε για τη Μέγκαν Μαρκλ ο Μόργκαν.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr