Ο Μπραντ Πιτ έγινε «πιλότος» της F1- Γυρίσματα στην πίστα του Σίλβερστοουν

Ο Μπραντ Πιτ έγινε «πιλότος» της F1- Γυρίσματα στην πίστα του Σίλβερστοουν Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Μπραντ Πιτ φόρεσε αγωνιστική φόρμα «πιλότου» της F1 και βρέθηκε ανάμεσα σε πραγματικούς οδηγούς, για τις ανάγκες της νέας ταινίας του. 

Το σαββατοκύριακο, κατά τη διάρκεια του Γκραν πρι στην πίστα του Σίλβερστοουν, στη Βρετανία, ο Μπραντ Πιτ και ο συμπρωταγωνιστής του, Ντάμσον Ίντρις φόρεσαν ασπρόμαυρες αγωνιστικές φόρμες και έζησαν από κοντά τα όσα συμβαίνουν στην F1. 

Στην ταινία, ο Μπραντ Πιτ υποδύεται έναν βετεράνο οδηγό που επιστρέφει στη δράση έπειτα από 30 χρόνια, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του, την APXGP, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. 

Ο Μπραντ Πιτ έγινε «πιλότος» της F1- Γυρίσματα στην πίστα του Σίλβερστοουν Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
Ο Μπραντ Πιτ έγινε «πιλότος» της F1- Γυρίσματα στην πίστα του Σίλβερστοουν Facebook Twitter
Φωτ.: EPA

«Είμαι λίγο ζαλισμένος», παραδέχθηκε μιλώντας στο Sky Sports. «Είναι υπέροχο να είμαι εδώ, διασκεδάζουμε, περνάω καλύτερα από ποτέ», συμπλήρωσε ο ηθοποιός. Γυρίσματα για την ταινία της Apple έγιναν όταν δεν υπήρχε αγωνιστική δράση στο Γκραν πρι. 

Μάλιστα, η APXGP είχε δικό της γκαράζ, ανάμεσα σε εκείνα της Mercedes και της Ferrari. Όσο για τα μονοθέσια που χρησιμοποιούνται στα γυρίσματα, είναι της Formula 2 και τα έχει τροποποιήσει η Mercedes. 

Ο Μπραντ Πιτ έγινε «πιλότος» της F1- Γυρίσματα στην πίστα του Σίλβερστοουν Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
Ο Μπραντ Πιτ έγινε «πιλότος» της F1- Γυρίσματα στην πίστα του Σίλβερστοουν Facebook Twitter
Φωτ.: EPA

«Δεν είχα ιδέα τι απαιτείται για να είσαι οδηγός», παραδέχθηκε ο Μπραντ Πιτ. «Είναι απίστευτοι αθλητές, που σέβομαι πάρα πολύ», συμπλήρωσε. Σε ό,τι αφορά την ταινία, τόνισε ότι θέλουν να την κάνουν όσο πιο αυθεντική γίνεται και για αυτό έχουν επιστρατευθεί ειδικοί της F1. Εξάλλου, στην παραγωγή συμμετέχει και ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Λιούις Χάμιλτον. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΥΒΑ ΗΠΑ ΜΠΛΑΚΑΟΥΤ ΚΑΥΣΙΜΑ

Διεθνή / Η Κούβα ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν τα καύσιμα για ηλεκτροπαραγωγή - Έως και 22 ώρες χωρίς ρεύμα

Η κατάσταση προκάλεσε νέες διαδηλώσεις στην κουβανική πρωτεύουσα, με εκατοντάδες ανθρώπους να βγαίνουν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για τα συνεχή μπλακ άουτ και τις ελλείψεις καυσίμων
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΚΙΝΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Ιρανικά μέσα αναφέρουν ότι η Τεχεράνη επέτρεψε τη διέλευση κινεζικών πλοίων από τα Στενά του Ορμούζ

Ένα κινεζικό υπερδεξαμενόπλοιο που μετέφερε 2 εκατομμύρια βαρέλια ιρακινού αργού πετρελαίου διέσχισε τα Στενά χθες Τετάρτη, σύμφωνα με δεδομένα παρακολούθησης πλοίων
THE LIFO TEAM
Ο Pedro Pascal πέταξε economy για τις Κάννες και οι πρώην πιλότοι ξεμπροστιάζουν τη χλιδή των private jets

Διεθνή / Ο Πέδρο Πασκάλ πέταξε οικονομική θέση για τις Κάννες και οι πρώην πιλότοι ξεμπροστιάζουν τη χλιδή των ιδιωτικών τζετ

Πρώην πιλότοι και ακτιβιστές καλούν τους σταρ να σταματήσουν να φτάνουν στις Κάννες με ιδιωτικά αεροπλάνα, μετά από στοιχεία που δείχνουν ότι πέρυσι 750 τέτοιες πτήσεις προς το φεστιβάλ κατανάλωσαν περίπου 2 εκατομμύρια λίτρα κηροζίνης. Ως αντίπαλο παράδειγμα δείχνουν τον Πέδρο Πασκάλ, που είχε ταξιδέψει στην οικονομική θέση.
THE LIFO TEAM
Η Ιαπωνία έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τη non-binary νομική αναγνώριση

Διεθνή / Η Ιαπωνία έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τη non-binary νομική αναγνώριση

Το Ανώτερο Δικαστήριο της Οσάκα έκρινε ότι το οικογενειακό μητρώο της Ιαπωνίας, που αναγνωρίζει μόνο «άνδρες» και «γυναίκες», παραβιάζει την αρχή της ισότητας. Η απόφαση δεν αλλάζει ακόμη άμεσα το σύστημα, αλλά ανοίγει έναν κρίσιμο δρόμο για τη νομική αναγνώριση non-binary ατόμων στη χώρα.
THE LIFO TEAM
ΣΑΜ ΑΛΤΜΑΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ OPENAI

Διεθνή / Μασκ vs. OpenAI: «Ένιωσα ότι μας είχε εγκαταλείψει, ότι δεν τήρησε τις υποσχέσεις του», κατέθεσε ο Άλτμαν

Ο διευθύνων σύμβουλος της OpenAI κατέθεσε ότι αισθάνθηκε πως ο Έλον Μασκ «εγκατέλειψε» την εταιρεία του και την έφερε «σε πολύ δύσκολη θέση», καθώς οι δύο πλευρές διεκδικούσαν τον έλεγχο
THE LIFO TEAM