Ο Μπολσονάρο γκρινιάζει γιατί δεν τον άφησαν να πάει σε ματς- Επειδή είναι ανεμβολίαστος

Ο Μπολσονάρο γκρινιάζει γιατί δεν τον άφησαν να πάει σε ματς- Επειδή είναι ανεμβολίαστος Facebook Twitter
Πηγή φωτό AP
0

Ο Ζαΐχ Μπολσονάρο δήλωσε ότι δεν του επετράπη να παρακολουθήσει από κοντά ένα ποδοσφαιρικό ματς, λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων που εφαρμόζονται στα γήπεδα. 

Ο Βραζιλιάνος πρόεδρος είπε ότι ήθελε να παρακολουθήσει ματς της Σάντος για το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, κάτι που δεν κατέστη δυνατό, επειδή είναι ανεμβολίαστος. 

«Γιατί διαβατήριο εμβολιασμού; Ήθελα να πάω να παρακολουθήσω τη Σάντος και μου είπαν ότι έπρεπε να είμαι εμβολιασμένος. Γιατί να είναι έτσι;», είπε μιλώντας σε δημοσιογράφους, σύμφωνα με το ΑP. 

Από την άλλη, η Σάντος ανέφερε ότι ο Μπολσονάρο δεν ζήτησε να παραστεί στο ματς, στο οποίο η ομάδα νίκησε την Γκρέμιο με 1-0. 

Πλέον, στα γήπεδα της Βραζιλίας επιτρέπεται η είσοδος των φιλάθλων, στο 30% της χωρητικότητας. Όμως, το πρωτόκολλο που συμφωνήθηκε με την ομοσπονδία ποδοσφαίρου προβλέπει ότι όλοι όσοι μπαίνουν στα γήπεδα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι και να έχουν κάνει πρόσφατα τεστ για κορωνοϊό. 

Ενώ ο Μπολσονάρο διαμαρτύρεται για αυτό, συνεχίζεται η έρευνα της Γερουσίας για τους χειρισμούς του κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Οι νεκροί από κορωνοϊό στη Βραζιλία έχουν ξεπεράσει πλέον τους 600.000, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας. 
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκρός από ουκρανικό πλήγμα ο υπαρχηγός του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού – Επιβεβαιώνει η Μόσχα

Διεθνή / Νεκρός από ουκρανικό πλήγμα ο υπαρχηγός του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού – Επιβεβαιώνει η Μόσχα

Σύμφωνα με ρωσικά και ουκρανικά κανάλια στο Telegram, ο Γκούντκοφ σκοτώθηκε μαζί με ακόμη δέκα στρατιωτικούς, κατά την ουκρανική επίθεση σε ρωσικό σημείο διοίκησης
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Ετοιμάζεται να ρίξει δισεκατομμύρια μύγες από αεροπλάνα για να καταπολεμήσει παράσιτο

Διεθνή / Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να ρίξουν δισεκατομμύρια μύγες από αεροπλάνα για να καταπολεμήσουν σαρκοφάγο σκουλήκι

Πρόκειται για σχέδιο καταπολέμησης ενός παρασίτου που θα μπορούσε να καταστρέψει τη βιομηχανία βοδινού κρέατος, να αφανίσει την άγρια ζωή και ακόμη και να σκοτώσει κατοικίδια ζώα
LIFO NEWSROOM