Ο μεγιστάνας που προσπαθεί να νικήσει τον χρόνο χρησιμοποιεί το αίμα του 17χρονου γιου του

Μεγιστάνας χρησιμοποιεί το αίμα του 17χρονου γιου του για να παραμείνει νέος Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Μεγιστάνας της τεχνολογίας, που ξοδεύει 2 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο για να παραμείνει νέος, χρησιμοποιεί εγχύσεις αίματος από τον 17χρονο γιο του ως μέρος αυτής της διαδικασίας.

Ο 45χρονος Μπράιαν Τζόνσον, ελπίζει να αντιστρέψει τη βιολογία κάνοντας τα όργανά του να λειτουργούν όπως εκείνα ενός εφήβου, σύμφωνα με την Telegraph, και χρησιμοποιεί μάλιστα το αίμα του 17χρονου γιου του στην προσπάθειά του να παραμείνει νέος.

Επιπλέον, ο Μπράιαν Τζόνσον έχει επιστρατεύσει και τον 70χρονο πατέρα του στο πειραματικό σχέδιο μετάγγισης για να βοηθήσει (και τους δύο) να παραμείνουν νέοι. Ο μεγιστάνας της τεχνολογίας επιστράτευσε πρόσφατα τον 17χρονο γιο του, Τάλμεϊτζ, και τον 70χρονο πατέρα του, Ρίτσαρντ, για να συμμετάσχουν μαζί του σε μια ανταλλαγή αίματος από γενιά σε γενιά, ανέφερε το Bloomberg.

Τον Απρίλιο, οι τρεις τους επισκέφθηκαν το Resurgence Wellness, ένα φουτουριστικής εμφάνισης ιατρικό σπα στο Άρλινγκτον του Τέξας. Από τον 17χρονο αφαιρέθηκε ένα λίτρο αίματος -περίπου το ένα πέμπτο του αίματος σε ολόκληρο το σώμα του- και διαχωρίστηκε σε μέρη πριν το πλάσμα επαναχορηγηθεί στον πατέρα του. Στη συνέχεια, ο Μπράιν Τζόνσον έδωσε ένα λίτρο προϊόντων αίματος στον 70χρονο πατέρα του και κανείς δεν έδωσε αίμα πίσω στον 17χρονο. 

Ο Μπράιαν Τζόνσον έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την επικαιρότητα με τις προσπάθειες του να αποκτήσει όργανα εφήβου. Σε σχετικό νέο μήνυμά του στο Instagram αναφέρει: «Ο γιος μου, ο πατέρας μου κι εγώ ολοκληρώσαμε την πρώτη στον κόσμο ανταλλαγή πλάσματος μεταξύ πολλών γενεών. Κάποτε χωρισμένοι από το μυαλό, τώρα ενωμένοι από τη βιολογία».

Και συνεχίζει σημειώνοντας: «Έχει επαληθευτεί. Το δέρμα μου σε αυτή τη φωτογραφία έχει έναν ελαφρώς κίτρινο τόνο. Είναι υγιές και ωραίο. Οι ηπατικοί μου δείκτες, όπως μετρήθηκαν με αίμα και μαγνητική τομογραφία, είναι τέλειοι. Είναι αποτέλεσμα του θερμιδικού μου περιορισμού (2.000 θερμίδες ημερησίως), του χαμηλού υποδόριου λίπους και των καροτενοειδών στη διατροφή μου και στα συμπληρώματα. Μειώνουμε τη λουτεΐνη από 20mg ημερησίως σε 10mg για να δούμε αν θα ηρεμήσει το κίτρινο».

Με πληροφορίες από Telegraph - Bloomberg

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συρία: Οι πρώτες εκλογές μετά τον Άσαντ – Δημοκρατική μετάβαση ή νέα μορφή ελέγχου;

Διεθνή / «Σχεδόν εκλογές» στη Συρία του Αλ-Σαράα: Περιορισμένη συμμετοχή - Άνδρες και σουνίτες στην πλειοψηφία

Η Συρία διεξήγαγε έμμεσες εκλογές για το πρώτο κοινοβούλιο μετά τον Άσαντ, με περιορισμένη συμμετοχή, ανισορροπία μεταξύ φύλων και θρησκευτικών ομάδων και έλεγχο από τον πρόεδρο Σαράα
LIFO NEWSROOM
ΓΑΖΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΙΣΡΑΗΛ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ

Διεθνή / Γάζα: 21 Ισπανοί ακτιβιστές επιστρέφουν - Καταγγέλλουν «κακομεταχείριση» από το Ισραήλ

Ο Ισπανός ΥΠΕΞ ανακοίνωσε το πρωί της Κυριακής πως η Μαδρίτη και το Τελ Αβίβ κατέληξαν σε συμφωνία, επιτρέποντας την επιστροφή της πρώτης ομάδας των Ισπανών κρατουμένων
LIFO NEWSROOM
Επεισόδια στην Τιφλίδα: Η Γεωργία στο χείλος της πολιτικής αναταραχής

Διεθνή / Επεισόδια στην Τιφλίδα: Η Γεωργία στο χείλος της πολιτικής αναταραχής

Ο πρωθυπουργός της Γεωργίας, Ιρακλί Κομπαχίντζε, εξαπολύει σκληρή καταστολή μετά τις μαζικές διαδηλώσεις στην Τιφλίδα, κατηγορώντας την ΕΕ για ανάμειξη και απειλώντας την αντιπολίτευση
LIFO NEWSROOM
Σήμερα η πτήση της Γκρέτα Τούνμπεργκ μαζί με 27 Έλληνες ακτιβιστές για Αθήνα

Διεθνή / Σήμερα η πτήση της Γκρέτα Τούνμπεργκ μαζί με 27 Έλληνες ακτιβιστές για Αθήνα

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ αναμένεται να απελαθεί τη Δευτέρα από το Ισραήλ με πτήση που θα καταλήξει στην Αθήνα, ενώ πάνω από 70 ακτιβιστές μεταφέρονται εκτός του ισραηλινού εδάφους - Οι κατηγορίες για κακομεταχείριση και η κατάσταση κρατουμένων στη φυλακή Κετζιότ προκαλούν διεθνείς αντιδράσεις
LIFO NEWSROOM
Bad Bunny: «Όλοι είναι χαρούμενοι που θα εμφανιστώ στο Super Bowl, ακόμη και το Fox News»

Διεθνή / Bad Bunny: «Όλοι είναι χαρούμενοι που θα εμφανιστώ στο Super Bowl, ακόμη και το Fox News»

Η χιουμοριστική απάντηση του δημοφιλούς τραγουδιστή στην Κρίστι Νόεμ και στην απειλή ότι οι μετανάστες πρέπει να μείνουν μακριά από το Super Bowl, στην πρεμιέρα της νέας σεζόν του SNL
LIFO NEWSROOM