Ο Μακρόν δεν κλείνει ραντεβού ποτέ πριν από τις 9 το πρωί - Αυτός είναι ο λόγος

Ο Μακρόν δεν κλείνει ραντεβού ποτέ πριν από τις 9 το πρωί - Αυτός είναι ο λόγος Facebook Twitter
1

Το περιοδικό «Closer» αποκάλυψε τους λόγους που ο Γάλλος πρόεδρος Μανουέλ Μακρόν δεν κλείνει ποτέ ραντεβού πριν από τις 9 το πρωί. 

Όσο και αν φαίνεται παράξενο, και με δεδομένο το άκρως δεσμευτικό πρόγραμμά του, ο Γάλλος πρόεδρος ακολουθεί από την πρώτη στιγμή που πήγε στα Ηλύσια Πεδία μια συγκεκριμένη λογική. 

Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό Closer, κάθε πρωί, ο 39χρονος πρόεδρος της Γαλλίας πίνει το καφέ του, τρώει κρουασάν και συζητώντας τα «νέα της ημέρας» με την αγαπημένη του Μπριζίτ.

Τα πρωινά του Εμανουέλ Μακρόν είναι «ιερά». Και οι στιγμές που περνάει με τη σύζυγό του είναι εξίσου ιερές. Ο Εμανουέλ Μακρόν, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού, έχει δώσει σαφείς εντολές στους συνεργάτες του να μην του κλείνουν ποτέ ραντεβού πριν από τις εννέα το πρωί.

Σύμφωνα με τον Φιλίπ Μπεσόν, γνωστό συγγραφέα στη Γαλλία και έμπιστο του Μακρόν, ο πρόεδρος της Πέμπτης Γαλλικής Δημοκρατίας είναι πολύ προσεκτικός με τη σύζυγό του:

«Έχει ένα ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα και, για το λόγο αυτό, τον ελεύθερο χρόνο του θέλει να τον περνάει μόνο με την σύζυγό του. Ο Μακρόν δεν θέλει να της χαλάει το χατίρι και φροντίζει να την συνοδεύει παντού. Κυρίως στο θέατρο. Την περασμένη εβδομάδα, το προεδρικό ζεύγος γιόρτασε δέκα χρόνια γάμου απολαμβάνοντας ένα λουκούλλειο δείπνο στις Βερσαλίες. Νωρίτερα Μακρόν και Μπριζίτ παρακολούθησαν την θεατρική παράσταση «Ταρτούφος». 

Πληροφορίες από το Closer

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ