LIVE!

Ο Leo είναι η μικρότερη σε ηλικία drag queen και αυτό προκαλεί αντιδράσεις

0

Το όνομά του είναι Leo Noaxes, είναι 11 ετών και είναι η μικρότερη σε ηλικία drag queen, μέχρι στιγμής. Το όνομα του, ή καλύτερα η περσόνα Violet Vixen φιγουράρει εδώ και καιρό σε ρεπορτάζ για transgender παιδιά, προκαλώντας αντιδράσεις, κυρίως για την ανοχή της μητέρας του στην προτίμησή του να βάφεται να ντύνεται σαν γυναίκα. 

Όμως, ο Leo που λατρεύει το τηλεοπτικό show "Ru Paul's Drag Race" δεν έχει πρόβλημα με το να είναι διαφορετικός. Έχει πρόβλημα με το να καταπιέζει κάποιος ή να μην μπορεί να υποστηρίξει τη διαφορετικότητά του. Όσο κι αν στον λογαριασμό του στο Instagram δέχεται επικριτικά σχόλια για την εμφάνιση και τις αγαπημένες του ασχολίες, εκείνος δεν αλλάζει στάση. 

Σε πρόσφατο ρεπορτάζ ο ίδιος και η μητέρα του υποδέχθηκαν δημοσιογράφο μεγάλου ειδησεογραφικού δικτύου αποδεχόμενοι να καλύψει μια μέρα από τη ζωή του: ο μικρός είναι αυτοδίδακτος στο μακιγιάζ, έχει αμέτρητα ζευγάρια γυναικεία ψηλοτάκουνα παπούτσια, ρούχα, περούκες και τον αρτιότερο εξοπλισμό για επαγγελματικό μακιγιάζ. Παίζει, τραγουδά και ζωγραφίζει σχέδια που θυμίζουν αντίστοιχα μεγάλων οίκων μόδας. 

"Θέλω όλα τα παιδιά να νιώθουν ασφάλεια, όταν αποφασίζουν να εκδηλώσουν αυτό που πραγματικά είναι, ό,τι κι αν είναι αυτό. Μπορείς να πεις ότι είμαι ένα drag παιδί που ζει τη ζωή του. Εννοείται ότι στο σχολείο μου δεν αρέσω σε πολλούς και δεν συμφωνούν με αυτό που κάνω, αλλά έχω να τους πω ότι δεν πρόκειται να αλλάξω. Συνηθίστε το, αγάπες μου", δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Brut ο Leo. 

Όσο για τη μητέρα του; Δηλώνει περήφανη, λέγοντας πως το να είναι drag ο γιος της, του επιτρέπει να είναι ο εαυτός του. "Είναι κάτι που του επιτρέπει να δει ότι υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι σαν κι αυτόν και δεν πρέπει να αισθάνεται μόνος ή μη φυσιολογικός". 

Εδώ, ολόκληρο το ρεπορτάζ για τη ζωή του 11χρονου Leo 

 
Διεθνή
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ «παγώνει» τις εμπορικές συνομιλίες με τον Καναδά λόγω διαφήμισης με τη φωνή του Ρίγκαν

Διεθνή / Ο Τραμπ «παγώνει» τις εμπορικές συνομιλίες με τον Καναδά λόγω διαφήμισης με τη φωνή του Ρίγκαν

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε τον τερματισμό των εμπορικών διαπραγματεύσεων με τον Καναδά, κατηγορώντας την κυβέρνηση του Οντάριο για «ψεύτικη» διαφήμιση που χρησιμοποίησε τη φωνή του Ρόναλντ Ρίγκαν
LIFO NEWSROOM
Ληστεία στο Λούβρο:

Διεθνή / Ληστεία στο Λούβρο: «Είδα έναν από τους εγκληματίες» - Οι πρώτες μαρτυρίες των υπαλλήλων

«Για εμάς ήταν απίστευτο ότι οι προθήκες θα μπορούσαν να σπάσουν... ποτέ δεν σκεφτήκαμε ότι υπήρχε τέτοιος κίνδυνος... κανείς δεν μπορεί να είναι προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο», δήλωσε μία υπάλληλος
LIFO NEWSROOM
Τζέι Ντι Βανς: «Καμία αμερικανική στρατιωτική δύναμη στο έδαφος της Γάζας»

Διεθνή / Τζέι Ντι Βανς: «Καμία αμερικανική στρατιωτική δύναμη στο έδαφος της Γάζας»

Ο Τζέι Ντι Βανς επισκέφθηκε το Ισραήλ για να ενισχύσει την κατάπαυση πυρός με τη Χαμάς, τονίζοντας ότι μια διεθνής δύναμη ασφαλείας θα αναλάβει τον αφοπλισμό της οργάνωσης, χωρίς αμερικανικά στρατεύματα στο έδαφος της Γάζας
LIFO NEWSROOM
Ουκρανία: Πώς ο Βέλγος πρωθυπουργός ανέτρεψε το «τρελό» σχέδιο της ΕΕ για δάνειο 140 δισ. ευρώ

Διεθνή / Ουκρανία: Πώς ο Βέλγος πρωθυπουργός ανέτρεψε το «τρελό» σχέδιο της ΕΕ για δάνειο 140 δισ. ευρώ

Το Βέλγιο μπλοκάρει το σχέδιο της ΕΕ για δάνειο 140 δισ. ευρώ στην Ουκρανία, λόγω νομικών και οικονομικών κινδύνων. Διαβάστε πώς καθυστερεί η απόφαση και τι σημαίνει για το Κίεβο
LIFO NEWSROOM
Ζελένσκι Κάρολος Ουκρανία

Διεθνή / Ο βασιλιάς Κάρολος υποδέχθηκε με τιμές τον Ζελένσκι στο Ουίνδσορ – Κόκκινο χαλί στη Ντάουνινγκ Στριτ

Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να έχει συνομιλίες με τον πρωθυπουργό Κιρ Στάρμερ και άλλους Ευρωπαίους ηγέτες στο πλαίσιο του λεγόμενου «συνασπισμού των προθύμων»
LIFO NEWSROOM
Η Χαμάς επιστρέφει στη Γάζα: Η εκεχειρία του Τραμπ κρέμεται από μια κλωστή

Διεθνή / Η Χαμάς επιστρέφει στη Γάζα: Η εκεχειρία του Τραμπ κρέμεται από μια κλωστή

Δύο εβδομάδες μετά την εκεχειρία στη Γάζα, η Χαμάς επιδιώκει ρόλο στη μεταπολεμική διοίκηση, αμφισβητώντας το ειρηνευτικό σχέδιο του Τραμπ - Οι συγκρούσεις στα σύνορα και οι πιέσεις των ΗΠΑ αυξάνουν τον κίνδυνο νέας ανάφλεξης στη Μέση Ανατολή
LIFO NEWSROOM