Ο Κουέντιν Ταραντίνο αποκαλύπτει: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχω δώσει «δεκάρα» στη μητέρα μου

Ο Κουέντιν Ταραντίνο αποκαλύπτει: Αυτός είναι ο λόγος δεν έχει δώσει «δεκάρα » στη μητέρα του Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / ΕΡΑ
0

Στην αποκάλυψη ότι από παιδί ορκίστηκε να μην μοιραστεί ποτέ ούτε μία δεκάρα από την περιουσία που θα αποκτούσε από τον κινηματογράφο με τη μητέρα του, προχώρησε ο Κουέντιν Ταραντίνο.

Ο λόγος; Επειδή φέρεται να αποθάρρυνε τη συγγραφική του καριέρα.

   

Ο βραβευμένος με Όσκαρ δημιουργός είπε στο podcast, «The Moment» με τον Μπράιαν Κόπελμαν, ότι ξεκίνησε να γράφει σενάρια στο δημοτικό σχολείο, αλλά αντιμετώπισε προβλήματα με τους δασκάλους του, οι οποίοι «το είδαν ως προκλητική πράξη ανταρσίας και πως κάνω αυτό αντί για τις σχολικές μου εργασίες».

   

Ο σκηνοθέτης έγραψε ένα σενάριο με τίτλο «Captain Peachfuzz and the Anchovy Bandit» όταν ήταν μόλις 12 ετών.

   

Ο Ταραντίνο μοιράστηκε με τον Κόπελμαν ότι έδωσε αγώνα για να τελειώσει το σχολείο και ότι «η μητέρα μου πάντα δυσκολευόταν πολύ με τη σχολική μου ανικανότητα», ενώ είπε ότι κάθε φορά που δυσκολευόταν να γράψει τα σενάριά του η μητέρα του τον ειρωνευόταν και του έλεγε: «Αυτή η μικρή συγγραφική καριέρα που κάνετε, δεν τελείωσε;».

   

«Και όταν μου το έλεγε με αυτόν τον σαρκαστικό τρόπο, σκεφτόμουν: "Εντάξει, κυρία. Όταν γίνω πετυχημένος συγγραφέας, δεν θα δεις ποτέ ούτε μία δεκάρα από την επιτυχία μου. Δεν θα υπάρχει σπίτι για σένα. Δεν θα υπάρχουν διακοπές για σένα, ούτε Cadillac. Δεν θα πάρεις τίποτα. Γιατί είπες αυτό"».

   

Ο Κόπελμαν ρώτησε τον Ταραντίνο: «Εμμένεις σε αυτό;».

   

«Ναι, ναι», είπε ο Ταραντίνο. «Τη βοήθησα σε μία εμπλοκή που είχε με τον IRS. Αλλά κανένα σπίτι. Ούτε Cadillac, ούτε σπίτι».

  

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ