Ο κιθαρίστας των Judas Priest υπέστη ανεύρυσμα αορτής, επί σκηνής

Ο κιθαρίστας των Judas Priest υπέστη ανεύρυσμα αορτής, επί σκηνής Facebook Twitter
Πηγή φωτό ΑP
0

Ο κιθαρίστας των Judas Priest, Ρίτσι Φόλκνερ μίλησε δημόσια για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε επί σκηνής, το οποίο τον οδήγησε στο χειρουργείο, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση καρδιάς την προηγούμενη εβδομάδα. 

Ο 41χρονος δήλωσε ότι υπέστη ανεύρυσμα αορτής, κάτι που έθεσε σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή του. «Η αορτή μου υπέστη ρήξη και άρχισε να ρέει αίμα στη θωρακική κοιλότητα», δήλωσε στο Rolling Stone. 

«Από ό,τι μου είπε ο χειρουργός μου, οι άνθρωποι που το παθαίνουν αυτό συνήθως δεν φτάνουν ζωντανοί στο νοσοκομείο», συμπλήρωσε. 

Το τρομακτικό περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια εμφάνισης των Judas Priest στο Louder In Life Festival στο Κεντάκι, στις 26 Σεπτεμβρίου. Το απίστευτο είναι πως ο Φόλκνερ ολοκλήρωσε τη συναυλία και στη συνέχεια μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο.


Εκεί, υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση ανοιχτής καρδιάς κατά την οποία τμήματα του θώρακα «αντικαταστάθηκαν με μηχανικά μέρη», δήλωσε στο Rolling Stone. «Κυριολεκτικά είμαι από μέταλλο τώρα», συμπλήρωσε. 

 

Την προηγούμενη εβδομάδα είχε γίνει γνωστό πως ο Φόλκνερ υποβλήθηκε σε επέμβαση καρδιάς και οι Judas Priest ανέβαλαν το υπόλοιπο της περιοδείας τους στις ΗΠΑ. Όμως, η σύντροφος του Φόλκνερ, Μαράια Λιντς, είχε διαβεβαιώσει τους φαν της μπάντας ότι ο κιθαρίστας είναι σε σταθερή κατάσταση. «Αν τον ξέρετε, γνωρίζετε πόσο σκληρός και δυνατός είναι. Τόσο σκληρός, που τελείωσε τη συναυλία», είχε γράψει μεταξύ άλλων σε ανάρτηση στο Instagram. 

Ο Φόλκνερ δήλωσε ότι δεν είχε ιστορικό καρδιολογικών προβλημάτων, με βουλωμένες αρτηρίες ή υψηλή χοληστερίνη και το ανεύρυσμα ήρθε εντελώς ξαφνικά. «Παρακολουθώντας το βίντεο της συναυλίας, μπορώ να δω στο πρόσωπό μου την σύγχυση και την αγωνία ενώ έπαιζα το Painkiller», δήλωσε. 
 

Ο μουσικός που εντάχθηκε στην μπάντα το 2011 συμπλήρωσε ότι προσπαθεί να μην υπεραναλύει τι θα συνέβαινε αν δεν υπήρχε κοντά ειδική καρδιολογική μονάδα. «Μπορούμε να τρελάνουμε τους εαυτούς μας με αυτά τα πράγματα, αλλά είμαι ακόμη ζωντανός, ευτυχώς», ανέφερε. «Όταν βλέπω τη συναυλία η αλήθεια είναι ότι- γνωρίζοντας αυτό που ξέρω τώρα- βλέπω έναν άνθρωπο που πεθαίνει», σημείωσε ακόμη. 
 

«Δεν έχω καν υψηλή χοληστερίνη και αυτό θα μπορούσε να είναι το τέλος μου», δήλωσε και κάλεσε τον κόσμο να κάνει εξετάσεις. 
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν δίστασε στιγμή»: Ο «ήρωας» εργαζόμενος που προσπάθησε να σταματήσει τον δράστη της επίθεσης στο τρένο

Διεθνή / «Δεν δίστασε στιγμή»: Ο «ήρωας» εργαζόμενος που προσπάθησε να σταματήσει τον δράστη της επίθεσης στο τρένο

O 48χρονος Σαμίρ Ζιτούνι τραυματίστηκε σοβαρά προσπαθώντας να εμποδίσει τον δράστη της επίθεσης με μαχαίρι σε τρένο που ταξίδευε από το Ντόνκαστερ προς το Λονδίνο το βράδυ του Σαββάτου
LIFO NEWSROOM
Πέθανε ο δισεκατομμυριούχος Gopichand Hinduja, επικεφαλής της πλουσιότερης οικογένειας της Βρετανίας

Διεθνή / Πέθανε ο δισεκατομμυριούχος Gopichand Hinduja, επικεφαλής της πλουσιότερης οικογένειας της Βρετανίας

Η οικογένεια Hinduja, με χαμηλό δημόσιο προφίλ αλλά τεράστια επιχειρηματική δραστηριότητα, βρέθηκε φέτος στην κορυφή της λίστας πλουσίων των Sunday Times με περιουσία που εκτιμάται στα 35,3 δισ. λίρες
LIFO NEWSROOM
Βρετανία: Η αστυνομία είχε ταυτοποιήσει τον δράστη πριν από την επίθεση με μαχαίρι στο τρένο

Διεθνή / Βρετανία: Η αστυνομία είχε ταυτοποιήσει τον δράστη πριν από την επίθεση με μαχαίρι στο τρένο

Η αστυνομία είχε ήδη ταυτοποιήσει τον δράστη ως ύποπτο για προηγούμενη επίθεση με μαχαίρι στο δίκτυο του Λονδίνου, όμως δεν κατάφερε να τον εντοπίσει προτού ξεσπάσει το αιματηρό περιστατικό στο τρένο
LIFO NEWSROOM
Choking: Η Βρετανία απαγορεύει τη πορνογραφία με σκηνές στραγγαλισμού

Διεθνή / Choking: Η Βρετανία απαγορεύει τη πορνογραφία με σκηνές στραγγαλισμού

Η κατοχή και δημοσίευση τέτοιου υλικού θα αποτελούν ποινικό αδίκημα, κατατάσσοντάς τον στραγγαλισμό στην ίδια κατηγορία με την παιδική σεξουαλική κακοποίηση και το τρομοκρατικό περιεχόμενο.
LIFO NEWSROOM