ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Ο κιθαρίστας των Duran Duran, Andy Taylor, αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο- Στο τελικό στάδιο

Ο κιθαρίστας των Duran Duran, Andy Taylor, αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο 4ου σταδίου Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Οσυνιδρυτής και κιθαρίστας των Duran Duran, Andy Taylor, αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο του προστάτη σταδίου 4, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της μπάντας στο Rock and Roll Hall of Fame το βράδυ του Σαββάτου.

Ο 61χρονος Taylor δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην τελετή προς τιμήν του συγκροτήματος, αλλά ο frontman Simon Le Bon διάβασε ένα γράμμα που είχε γράψει ο κιθαρίστας, στο οποίο αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με μεταστατικό καρκίνο του προστάτη σταδίου 4 πριν από τέσσερα χρόνια.

«Πολλές οικογένειες έχουν βιώσει τον αργό πόνο αυτής της ασθένειας και φυσικά, δεν διαφέρουμε», έγραψε ο Taylor στην επιστολή του.

«Μιλώ λοιπόν από την οπτική ενός οικογενειάρχη, αλλά με βαθιά ταπεινότητα για το συγκρότημα, τους μεγαλύτερους θαυμαστές που θα μπορούσε να έχει ένα γκρουπ, και αυτή την εξαιρετική διάκριση».

Ο Βρετανός ρόκερ είπε ότι λάμβανε εξαιρετική θεραπεία, αλλά πρόσφατα υπέστη μια «απώλεια». Αναγνώρισε ότι αν και η κατάστασή του «δεν είναι άμεσα απειλητική για τη ζωή, δεν υπάρχει θεραπεία».

«Παρά τις εξαιρετικές προσπάθειες της ομάδας μου, έπρεπε να είμαι ειλικρινής ότι τόσο σωματικά όσο και ψυχικά, θα ξεπερνούσα τα όριά μου». Ωστόσο, τίποτα από αυτά δεν χρειάζεται ή δεν πρέπει να μειώνει τα όσα έχει επιτύχει και διατηρεί αυτό το συγκρότημα (με ή χωρίς εμένα) για 44 χρόνια» όπως ανέφερε στην επιστολή του.

Η τελετή αναμενόταν να είναι μια επανένωση για τους Duran Duran, στους οποίους ο Taylor ήταν μέλος από το 1980 έως το 1986 και ξανά από το 2001 έως το 2006. Έπαιξε κιθάρα στα τρία πρώτα άλμπουμ του συγκροτήματος, τα οποία περιλάμβαναν τα επιτυχημένα τραγούδια «Rio» και «Hungry Like the Wolf».

Ο κιθαρίστας των Duran Duran, Andy Taylor, αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνου 4ου σταδίου Facebook Twitter
Φωτ.: Oι Duran Duran στο Rock and Roll Hall of Fame/Getty Images

«Είχαμε μια προνομιακή ζωή, ήμασταν λίγο άτακτοι αλλά πολύ ωραίοι, με λίγα ρούχα αλλά πολύ καλά ντυμένοι, λίγο γεμάτοι με τον εαυτό μας γιατί είχαμε πολλά να δώσουμε, αλλά όπως έχω πει πολλές φορές, όταν αισθανθείτε αυτό το συλλογικό, ενστικτώδες, συγγενικό πνεύμα δημιουργικότητας αναμεμειγμένο με φιλοδοξία, οπλισμένο με ένα πλήθος θαυμαστών, τι θα μπορούσε να πάει στραβά;».

Συνέχισε λέγοντας ότι ήταν «πολύ απογοητευμένος» που δεν μπορούσε να είναι εκεί με τα άλλα μέλη της μπάντας, Nick Rhodes, John Taylor, Roger Taylor και Le Bon και είπε ότι είχε αγοράσει ακόμη και μια νέα κιθάρα για να παίξει για την περίσταση. 

«Είμαι πολύ περήφανος για αυτά τα τέσσερα αδέρφια. Είμαι έκπληκτος με την αντοχή τους και είμαι πολύ χαρούμενος που αποδέχομαι αυτό το βραβείο», ανέφερε στην επιστολή του.

«Συχνά αμφέβαλα ότι θα ερχόταν αυτή η μέρα. Είμαι σίγουρος όμως πως είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι κοντά σας για να τη δω αυτή τη μέρα» κατέληξε στην επιστολή του ο Taylor.

Ο κιθαρίστας των Duran Duran, Andy Taylor, αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο- Στο τελικό στάδιο Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram

Με πληροφορίες του NewYorkPost

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Διεθνή / Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Η αστυνομία βασιλικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε σχετική προειδοποίηση, μετά από καταγγελίες που έλαβε το Σαββατοκύριακο - Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ