Ο Jay-Ζ και η Beyoncé θα βοηθήσουν τον Ομπάμα να συλλέξει χρήματα για την προεκλογική του καμπάνια

Ο Jay-Ζ και η Beyoncé θα βοηθήσουν τον Ομπάμα να συλλέξει χρήματα για την προεκλογική του καμπάνια Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με τη Liberation, οι υπεύθυνοι για την προεκλογική καμπάνια του Μπαράκ Ομπάμα, ανακοίνωσαν σήμερα, ότι ο αμερικανός πρόεδρος θα συμμετάσχει σε έναν προεκλογικό «έρανο», μαζί με τον ράπερ Jay-Z και τη σύζυγό του Beyoncé Knowles, οι οποίο θα πραγματοποιήσουν μία συναυλία στη Νέα Υόρκη.

Με τον τίτλο «Δείτε τους Jay-Z, Beyoncé και τον πρόεδρο στη Νέα Υόρκ », μια σελίδα στον επίσημο ιστότοπο του Mπαράκ Ομπάμα καλεί τους χρήστες να κάνουν δωρεές για την προεκλογική εκστρατεία του υποψηφίου των Δημοκρατικών με αντάλλαγμα μια ευκαιρία να κερδίσουν ένα εισιτήριο για τη βραδιά.

Σημειώνεται ότι η ακριβής ημερομηνία καθώς και το μέρος δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα, αλλά ο αμερικανός πρόεδρος θα παρευρεθεί στη Νέα Υόρκη μεταξύ 24 και 25 Σεπτεμβρίου για να συμμετάσχει στη γενική συνέλευση του ΟΗΕ.


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ομπάμα έχει επιστρατεύσει μεγάλα ονόματα της μουσικής και του κινηματογράφου, καθώς το Μάιο είχε στο πλευρό τον Τζορτζ Κλούνεϊ και τον Ιούνιο την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Οι εμφανίσεις των αστέρων είναι εξαιρετικά σημαντικές, καθώς συγκεντρώνονται χρήματα με τα οποία γίνονται οι μετακινήσεις των υποψηφίων και οι διαφημιστικές καμπάνιες, που απαιτούν εκατομμύρια δολάρια.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ΗΠΑ θέλουν να «προγραμματίσουν» μια συνάντηση Τραμπ-Ζελένσκι-Πούτιν

Διεθνή / Οι ΗΠΑ θέλουν να «προγραμματίσουν» μια συνάντηση Τραμπ-Ζελένσκι-Πούτιν

Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος, Τζέι Ντι Βανς εξήγησε ότι ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια ήταν η άρνηση του Πούτιν να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Ζελένσκι, αλλά ο Τραμπ κατάφερε να αλλάξει αυτή τη στάση
LIFO NEWSROOM
Κίνα: Νέοι και άνεργοι πληρώνουν για να προσποιούνται πως δουλεύουν

Διεθνή / Κίνα: Η νέα τάση θέλει τους άνεργους να πληρώνουν για να προσποιούνται πως δουλεύουν

«Λόγω της οικονομικής μετάβασης και της ασυμφωνίας μεταξύ εκπαίδευσης και αγοράς εργασίας, οι νέοι χρειάζονται τέτοιους χώρους για να σκεφτούν τα επόμενα βήματά τους ή για να κάνουν διάφορες μικρές δουλειές ως μεταβατικό στάδιο»
LIFO NEWSROOM
Σεισμός στην Τουρκία: Ολοκληρώθηκαν οι επιχειρήσεις διάσωσης – Βίντεο από τη στιγμή των 6,1 Ρίχτερ

Διεθνή / Σεισμός στην Τουρκία: Ολοκληρώθηκαν οι επιχειρήσεις διάσωσης – Βίντεο από τη στιγμή των 6,1 Ρίχτερ

Τα βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτυπώνουν την ένταση της δόνησης και τον πανικό που ακολούθησε, καθώς μετασεισμοί – με ισχυρότερο στα 4,6 Ρίχτερ – συνεχίστηκαν για περίπου 20 λεπτά
LIFO NEWSROOM