Ο Jay-Ζ και η Beyoncé θα βοηθήσουν τον Ομπάμα να συλλέξει χρήματα για την προεκλογική του καμπάνια

Ο Jay-Ζ και η Beyoncé θα βοηθήσουν τον Ομπάμα να συλλέξει χρήματα για την προεκλογική του καμπάνια Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με τη Liberation, οι υπεύθυνοι για την προεκλογική καμπάνια του Μπαράκ Ομπάμα, ανακοίνωσαν σήμερα, ότι ο αμερικανός πρόεδρος θα συμμετάσχει σε έναν προεκλογικό «έρανο», μαζί με τον ράπερ Jay-Z και τη σύζυγό του Beyoncé Knowles, οι οποίο θα πραγματοποιήσουν μία συναυλία στη Νέα Υόρκη.

Με τον τίτλο «Δείτε τους Jay-Z, Beyoncé και τον πρόεδρο στη Νέα Υόρκ », μια σελίδα στον επίσημο ιστότοπο του Mπαράκ Ομπάμα καλεί τους χρήστες να κάνουν δωρεές για την προεκλογική εκστρατεία του υποψηφίου των Δημοκρατικών με αντάλλαγμα μια ευκαιρία να κερδίσουν ένα εισιτήριο για τη βραδιά.

Σημειώνεται ότι η ακριβής ημερομηνία καθώς και το μέρος δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα, αλλά ο αμερικανός πρόεδρος θα παρευρεθεί στη Νέα Υόρκη μεταξύ 24 και 25 Σεπτεμβρίου για να συμμετάσχει στη γενική συνέλευση του ΟΗΕ.


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ομπάμα έχει επιστρατεύσει μεγάλα ονόματα της μουσικής και του κινηματογράφου, καθώς το Μάιο είχε στο πλευρό τον Τζορτζ Κλούνεϊ και τον Ιούνιο την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Οι εμφανίσεις των αστέρων είναι εξαιρετικά σημαντικές, καθώς συγκεντρώνονται χρήματα με τα οποία γίνονται οι μετακινήσεις των υποψηφίων και οι διαφημιστικές καμπάνιες, που απαιτούν εκατομμύρια δολάρια.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΟΥΙΛΙΑΜ ΣΑΡΛΟΤ ΛΟΥΙΣ

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Είναι αποφασισμένος να προστατεύσει την Σάρλοτ και τον Λούις από το «σύνδρομο του εφεδρικού»

Η στάση αυτή φαίνεται να επηρεάζεται από την εμπειρία του αδελφού του, πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά για αυτή τη θέση, περιγράφοντας τον εαυτό του ως «σκιά» και «plan B»
THE LIFO TEAM
Με καρφίτσα στο πέτο μια χρυσή αγχόνη: Ο νέος νόμος του Ισραήλ για τον απαγχονισμό των Παλαιστινίων

Διεθνή / Με καρφίτσα στο πέτο μια χρυσή αγχόνη: Ο νέος νόμος του Ισραήλ για τον απαγχονισμό των Παλαιστινίων

Ο νέος νόμος, που εισήγαγε η ακροδεξιά κυβέρνηση του Ισραήλ, ψηφίστηκε στο κοινοβούλιο τη Δευτέρα το βράδυ. Επιβάλλει τη θανατική ποινή σε Παλαιστίνιους που έχουν καταδικαστεί για θανατηφόρες επιθέσεις.
THE LIFO TEAM
NASA ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕΛΗΝΗ ARTEMIS II

Διεθνή / «Είμαστε μόνοι;» - Ποια η σημασία της πρώτης επανδρωμένης αποστολής της NASA στη Σελήνη μετά από 53 χρόνια

Η NASA στέλνει πλήρωμα αστροναυτών προς τη Σελήνη στο πλαίσιο της αποστολής «Artemis II» για «ένα περιπετειώδες ταξίδι που θα τους οδηγήσει πιο βαθιά στο διάστημα από ό,τι έχει πάει ποτέ ο άνθρωπος», όπως σχολιάζει το Reuters
THE LIFO TEAM