O Iggy Pop σε διαφήμιση αρώματος

O Iggy Pop σε διαφήμιση αρώματος Facebook Twitter
0


Σε διαφήμιση του νέου αρώματος Paco Rabanne Black XS εμφανίζεται ο ακούραστος Iggy Pop, τυλιγμένος με μια αμερικάνικη σημαία. Το διαφημιστικό που είναι βουτηγμένο στο glam rock και θυμίζει κάτι από Velvet Goldmine, παρουσιάζει ένα ζευγάρι ροκ σταρ το οποίο  δίνει συναυλίες, κυλίεται σε έναν ωκεανό από δολάρια, φωτογραφίζεται σε ένα κρεβάτι λίγο πριν το σεξ, γλύφει μια νεκροκεφαλή με διαμάντια (αναφορά στον Ντέμιαν Χιρστ) και διάφορα άλλα που περιστρέφονται γύρω από το κλισε sex, drugs & rock’n’roll.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ ΗΠΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ FBI

Διεθνή / «Κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια»: Οι Δημοκρατικοί ζητούν να υποβληθεί ο διευθυντής του FBI σε τεστ αλκοόλ

Το αίτημα ακολουθεί δημοσίευμα του Atlantic που αναφέρει, επικαλούμενο αξιωματούχους, ότι η κατανάλωση αλκοόλ του Πατέλ προκαλεί ανησυχία στην κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Διεθνή / Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Ανήμερα της Earth Day, ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο κάλεσε τους ακολούθους του να πιέσουν τη Βουλή των Αντιπροσώπων να καταψηφίσει το νομοσχέδιο H.R. 1897, υποστηρίζοντας ότι θα αποδυναμώσει τον ιστορικό νόμο προστασίας των απειλούμενων ειδών στις ΗΠΑ.
THE LIFO TEAM