O Iggy Pop σε διαφήμιση αρώματος

O Iggy Pop σε διαφήμιση αρώματος Facebook Twitter
0


Σε διαφήμιση του νέου αρώματος Paco Rabanne Black XS εμφανίζεται ο ακούραστος Iggy Pop, τυλιγμένος με μια αμερικάνικη σημαία. Το διαφημιστικό που είναι βουτηγμένο στο glam rock και θυμίζει κάτι από Velvet Goldmine, παρουσιάζει ένα ζευγάρι ροκ σταρ το οποίο  δίνει συναυλίες, κυλίεται σε έναν ωκεανό από δολάρια, φωτογραφίζεται σε ένα κρεβάτι λίγο πριν το σεξ, γλύφει μια νεκροκεφαλή με διαμάντια (αναφορά στον Ντέμιαν Χιρστ) και διάφορα άλλα που περιστρέφονται γύρω από το κλισε sex, drugs & rock’n’roll.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Habeas corpus: Η κυβέρνηση Τραμπ σκέφτεται να καταργήσει το δικαίωμα των κρατουμένων να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη

Διεθνή / Habeas corpus: Η κυβέρνηση Τραμπ σκέφτεται να καταργήσει το δικαίωμα των κρατουμένων να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη

Το habeas corpus αποτελεί θεμελιώδη αρχή του αγγλοσαξονικού δικαίου - Το Σύνταγμα των ΗΠΑ επιτρέπει την αναστολή της νομικής αυτής προστασίας μόνο «σε περιπτώσεις εξέγερσης ή εισβολής»
LIFO NEWSROOM
Ουκρανία: Η Ευρώπη πιέζει για εφαρμογή άνευ όρων εκεχειρίας 30 ημερών - Η θέση της Ελλάδας

Διεθνή / Ουκρανία: Η Ευρώπη πιέζει για εφαρμογή άνευ όρων εκεχειρίας 30 ημερών - Η θέση της Ελλάδας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που συμμετείχε σήμερα στην τηλεδιάσκεψη των ηγετών επανέλαβε τη στήριξη της Ελλάδας προς την Ουκρανία και την ανάγκη για άμεση εφαρμογή άνευ όρων εκεχειρίας τριάντα ημερών
LIFO NEWSROOM