Ο Χοακίν Φίνιξ σε αγρυπνία για ακτιβίστρια που υπερασπιζόταν τα δικαιώματα των ζώων και πέθανε έξω από σφαγείο

Ο Χοακίν Φίνιξ σε αγρυπνία για ακτιβίστρια που υπερασπιζόταν τα δικαιώματα των ζώων και πέθανε έξω από σφαγείο Facebook Twitter
0

O διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, Χοακίν Φίνιξ, αποτίει φόρο τιμής σε μια ακτιβίστρια που υπερασπιζόταν τα δικαιώματα των ζώων. Η ακτιβίστρια, Regan Russell, πέθανε δίνοντας σε χοίρους νερό έξω από ένα καναδικό σφαγείο.

Ο 45χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έδωσε το παρών σε μια αγρυπνία που διοργανώθηκε από τουλάχιστον 100 ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων έξω από το σφαγείο Farmer John στο Βέρνον της Καλιφόρνια, την Πέμπτη το βράδυ.

Ο Φοίνιξ, ο οποίος δηλώνει υποστηρικτής των δικαιωμάτων των ζώων και του βιγκανισμού, στάθηκε έξω από το σφαγείο με μια μαύρη κουκούλα και ένα φούτερ με το λογότυπο «LA Animal Save». Μάλιστα ο ηθοποιός κρατούσε πλακάτ με το σύνθημα # SavePigs4Regan. Δίπλα του στεκόταν η φίλη του, η Michelle Cho, η οποία επίσης κρατούσε πλακάτ το οποίο αναφερόταν στην ακτιβίστρια, Regan Russell.

Ο Χοακίν Φίνιξ σε αγρυπνία για ακτιβίστρια που υπερασπιζόταν τα δικαιώματα των ζώων και πέθανε έξω από σφαγείο Facebook Twitter

Σε δήλωσή του στο People, o Φοίνιξ δήλωσε ότι η Regan Russell, πέρασε τις τελευταίες στιγμές της ζωής της παρέχοντας φροντίδα σε χοίρους που δεν είχαν βιώσει ποτέ το άγγιγμα ενός ευγενικού χεριού.

«Ενώ ο τραγικός θάνατός της έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη στην κοινότητα Animal Save, θα τιμήσουμε τη μνήμη της αντιμετωπίζοντας σθεναρά όσους πολέμησε τόσο σκληρά για τα δικαιώματα των αυτόχθονων, αγωνιζόμενοι για την ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ και ζώντας συμπονετική βίγκαν ζωή», είπε.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ