Ο Χάρισον Φορντ επιστρέφει: Το teaser της νέας ταινίας του «Ιντιάνα Τζόουνς»

Ο Χάρισον Φορντ ως Ιντιάνα Τζόουνς Facebook Twitter
0

Ο Χάρισον Φορντ επιστρέφει ως Ιντιάνα Τζόουνς και ετοιμάζεται για μια νέα περιπέτεια.

Στο νέο teaser για το «Indiana Jones and the Dial of Destiny» ο ηθοποιός επιστρέφει στον ομώνυμο ρόλο, έχοντας στο πλευρό του την Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ.

Σε αυτό το πέμπτο μέρος, σε σκηνοθεσία του Τζέιμς Μάνγκοντ, ο Ιντιάνα Τζόουνς αναλαμβάνει ξανά δράση - αν και φαινομενικά απρόθυμα - για να ξεκινήσει και πάλι μια μεγάλη περιπέτεια, παρά το γεγονός ότι πιστεύει ότι οι μέρες που έπαιρνε ρίσκα «πέρασαν».

Τον Σεπτέμβριο, ο Χάρισαν Φορντ εμφανίστηκε στο συνέδριο D23 της Disney και προϊδέασε για τη δράση που θα ακολουθήσει.

«Οι ταινίες Ιντιάνα Τζόουνς έχουν να κάνουν με το μυστήριο και την περιπέτεια, αλλά και με την καρδιά», είπε.

Η τελευταία ταινία θα είναι πιθανότατα η τελευταία του Φορντ ως Ιντιάνα Τζόουνς. Αφού το κοινό αντέδρασε στην αναφορά ότι αυτή είναι η τελευταία του ταινία με τον ρόλο, αστειεύτηκε: «Αυτό είναι. Δεν θα ξαναπέσω κάτω για χάρη σας».

Βίντεο: Το τρέιλερ της νέας ταινίας του Χάρισον Φορντ ως Ιντιάνα Τζόουνς

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 30 Ιουνίου 2023.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τανζανία: H Σαμίγια Σουλούχου Χασάν επανεκλέγεται πρόεδρος και εκατοντάδες θεωρούνται νεκροί στις ταραχές

Διεθνή / Τανζανία: H Σαμίγια Σουλούχου Χασάν επανεκλέγεται πρόεδρος και εκατοντάδες θεωρούνται νεκροί στις ταραχές

Οι διαδηλώσεις οδηγούνται κυρίως από νέους - Κατηγορούν την κυβέρνηση ότι υπονομεύει τη δημοκρατία καταστέλλοντας τους βασικούς ηγέτες της αντιπολίτευσης
LIFO NEWSROOM
Μαλδίβες: Η πρώτη χώρα που απαγορεύει το κάπνισμα σε όποιον γεννήθηκε μετά το 2007

Διεθνή / Μαλδίβες: Η πρώτη χώρα που απαγορεύει το κάπνισμα σε όποιον γεννήθηκε μετά το 2007

Οι Μαλδίβες πρωτοπορούν απαγορεύοντας σε όποιον γεννήθηκε μετά την 1η Ιανουαρίου του 2007 να αγοράζει ή να χρησιμοποιεί καπνό, με στόχο την «προώθηση μιας γενιάς χωρίς τσιγάρο»
LIFO NEWSROOM
Τανζανία: Γιατί βυθίστηκε στο χάος μετά τις εκλογές – Αναφορές για εκατοντάδες νεκρούς

Διεθνή / Τανζανία: Γιατί βυθίστηκε στο χάος μετά τις εκλογές – Αναφορές για εκατοντάδες νεκρούς

Οι Αρχές επέβαλαν πλήρες μπλακ άουτ στο διαδίκτυο, μπλοκάροντας δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ο στρατός περιπολεί στους δρόμους
LIFO NEWSROOM
ΓΑΛΛΙΑ ΦΟΡΟΣ ΖΟΥΚΜΑΝ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΟΙ

Διεθνή / Γαλλία: Η βουλή απέρριψε τον «φόρο Ζούκμαν» στους υπερπλούσιους

Οι Γάλλοι βουλευτές, αντιθέτως, στήριξαν ένα ηπιότερο κυβερνητικό σχέδιο για τη φορολόγηση περιουσιακών στοιχείων - «Να μην πληρώσουν οι Γάλλοι τον φόρο που δεν θέλουν να πληρώσουν οι δισεκατομμυριούχοι»
LIFO NEWSROOM