Ο πρίγκιπας Χάρι υποστήριξε ότι «ποτέ δεν κατάφερε» να κάνει ποδήλατο με τον πατέρα του, Κάρολο, ωστόσο παλιότερες φωτογραφίες τους αποδεικνύουν το αντίθετο. 

 

Στην κοινή συνέντευξη με την Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ, τον περασμένο Μάρτιο, ο 36χρονος πρίγκιπας ανέφερε το ποδήλατο ως ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα της ζωής στην Καλιφόρνια, μετά την αποχώρηση από τα βασιλικά καθήκοντα πέρυσι. 

 

«Το καλύτερο για μένα είναι όταν βάζω τον Άρτσι στο πίσω μέρος του ποδηλάτου, στο μικρό παιδικό καθισματάκι του, και τον πηγαίνω βόλτες, κάτι που δεν κατάφερα ποτέ όταν ήμουν μικρός», ισχυρίστηκε τότε ο Χάρι.«Μπορώ να τον καθίσω πίσω, και τεντώνει τα χέρια του, σαν να λέει "Ουάου"», πρόσθεσε.

 

Ωστόσο, διάφορες φωτογραφίες από το παρελθόν του, που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο αυτή την εβδομάδα, δείχνουν ότι είχε βρεθεί ως παιδί επίσης καθισμένος στο πίσω μέρος του ποδηλάτου του πατέρα του. 

 

Σε μια φωτογραφία από το 1990, φαίνεται σε ένα καθισματάκι στο πίσω μέρος από το ποδήλατο του Κάρολου, με τον αδερφό του Ουίλιαμ σε διπλανό ποδήλατο. 

 

 

Σε άλλη ασπρόμαυρη φωτογραφία από το 1988, ο πρίγκιπας Κάρολος φαίνεται να κάνει ποδήλατο ενώ τραβά από πίσω του τον Χάρι σε ένα μικρό τροχήλατο βαγονάκι, στην Σκωτία. 

 

Ο Χάρι είπε ότι δεν έκανε «ποτέ» ποδήλατο με τον Κάρολο όμως η αλήθεια είναι άλλη
Getty Images

 

Και ένα άλλο στιγμιότυπο από το 1989 δείχνει τους Ουίλιαμ και Χάρι με τους γονείς τους, Κάρολο και Νταϊάνα, να ποζάρουν μαζί στα Νησιά Σίλι- ο καθένας με δικό του ποδήλατο.

 

Ο Χάρι είπε ότι δεν έκανε «ποτέ» ποδήλατο με τον Κάρολο όμως η αλήθεια είναι άλλη
Getty Images

 

Ο Χάρι είχε πει μεταξύ άλλων στην Όπρα πως ο Κάρολος σταμάτησε να απαντά στις κλήσεις του από τότε που μετακόμισε στην Αμερική, ενώ σε επόμενη συνέντευξη μαζί της για το «The Me You Don’t See» καταφέρθηκε ξανά εναντίον του πατέρα του. 

 

«Ο πατέρας μου συνήθιζε να λέει όταν ήμουν μικρότερος..."Λοιπόν, έτσι ήταν για μένα, οπότε έτσι θα είναι και για σένα". Αυτό δεν βγάζει κανένα νόημα- επειδή εσύ υπέφερες, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να υποφέρουν και τα παιδιά σου, κάθε άλλο για την ακρίβεια. Αν υπέφερες, κάνε τα πάντα να βεβαιωθείς πως οποιαδήποτε αρνητική εμπειρία είχες, θα γίνει θετική για τα παιδιά σου», σημείωσε ο Χάρι. 

 

Ο Κάρολος φέρεται να εξοργίστηκε με την συνέντευξη του γιου του στην Όπρα Γουίνφρεϊ, ενώ η βασίλισσα Ελισάβετ λέγεται πως «αναστατώθηκε βαθιά» που ο Χάρι έβγαλε στη φόρα «τα άπλυτα της οικογένειας», σύμφωνα με το Page Six.