Ο αληθινός θρύλος πίσω από το τρομακτικό Νησί με τις Κούκλες

0

Στην περιοχή Xochimilco στο Μεξικό βρίσκεται ένα μικρό νησί που εδώ και χρόνια αποτελεί τουριστική ατραξιόν για το τρομακτικό θέαμα που έχει να προσφέρει: εκατοντάδες κούκλες διακοσμούν την περιοχή, δέντρα και ακτή, πέτρες και δρόμους.


Πίσω από αυτό το θέαμα κρύβεται η αληθινή ιστορία ενός άντρα, του Julian. Όταν πρωτοαφίχθηκε στο νησί, λίγο καιρό μετά βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα σκληρό περιστατικό. Βρήκε το άψυχο κορμί ενός παιδιού. 

Από τότε υποστήριζε ότι το φάντασμα του παιδιού τον καταδίωκε, γι' αυτό γέμιζε σταδιακά το νησί με παιχνίδια, προκειμένου να εξευμενίσει το πνεύμα του. Η εμμονή του, μέρα τη μέρα γινόταν όλο και πιο έντονη: έφτανε στο σημείο να ανταλλάσσει αντικείμενα προκειμένου να του δώσουν κούκλες ως προσφορά για το νεκρό κορίτσι, που ισχυριζόταν ότι τάραζε τις νύχτες του στο νησί. 

Το 2001, ο Julian βρέθηκε νεκρός. Στο ίδιο κανάλι που ο ίδιος είχε βρει το νεκρό κοριτσάκι. Πολλοί από τους ντόπιους πιστεύουν ακράδαντα τον θρύλο και την κατάρα. Άλλοι πιστεύουν απλώς στην επισκεψιμότητα από τουρίστες που το τρομακτικό αυτό νησί εξασφαλίζει στην περιοχή. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ θέλει να φτιάξει ξανά αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να πάρει πίσω την αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Η βάση είναι στα χέρια των Ταλιμπάν, με τους οποίους ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει επίσημες διπλωματικές σχέσεις, αλλά έχουν υπάρξει συνομιλίες για ανταλλαγή ομήρων και κρατουμένων
LIFO NEWSROOM
Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς

Διεθνή / Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ καθώς ο ισραηλινός στρατός προελαύνει - «Είναι κακός οιωνός»

Η Παλαιστινιακή Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι υπηρεσίες της διακόπηκαν «λόγω της συνεχιζόμενης επίθεσης και της στοχοποίησης των κύριων διαδρομών του δικτύου»
LIFO NEWSROOM
Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των New York Times για 15 δισ. δολάρια κρύβει κάτι σοβαρό

Διεθνή / Πώς ο Τραμπ, εμμονικά και ξεδιάντροπα, προσπαθεί να κατεδαφίσει τα κορυφαία media

Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των «New York Times» για 15 δισ. δολάρια κρύβει μια άρρωστη εμμονή του με τα media. Θέλει να κατεδαφίσει ακόμη έναν ζωτικής σημασίας θεσμό και να αποδυναμώσει τη νομική προστασία των μέσων ενημέρωσης.
THE LIFO TEAM
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Διεθνή / Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Οι δηλώσεις έγιναν ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις συνέχισαν για δεύτερη ημέρα τις επιχειρήσεις στη Γάζα, με τον τοπικό απολογισμό να ξεπερνά τους 100 νεκρούς μέσα σε μία ημέρα μόνο στην πόλη της Γάζας
LIFO NEWSROOM
«Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Άγνωστο το μέλλον για τα βαριά τραυματισμένα παιδιά της Γάζας

Διεθνή / «Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Το άγνωστο μέλλον των βαριά τραυματισμένων παιδιών της Γάζας

Δεκάδες τραυματισμένα παιδιά από τη Γάζα βρίσκονται εγκλωβισμένα στην Αίγυπτο και «επικίνδυνα» μακριά από τη θεραπεία τους, μετά την αιφνίδια απαγόρευση του Τραμπ για την είσοδο Παλαιστινίων στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM