Ο Alain Robert σκαρφάλωσε σε πύργο του Παρισιού για να στηρίξει τους απεργούς

Ο Alain Robert σκαρφάλωσε σε πύργο του Παρισιού για να στηρίξει τους απεργούς Facebook Twitter
0

Ο «Γάλλος Spiderman» αναρριχήθηκε στον πύργο Total του Παρισιού για να εκφράσει την αλληλεγγύη του προς τους απεργούς κατά της μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού συστήματος.

Ο Αλέν Ρομπέρ, που έχει γίνει γνωστός με το παρωνύμιο «ο Γάλλος Spiderman», ανέβηκε σήμερα στον Tour Total, έναν ουρανοξύστη 48 ορόφων στο Παρίσι για να εκφράσει την αλληλεγγύη του προς τους Γάλλους που απεργούν διαμαρτυρόμενοι για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης σχετικά με τη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος.


Ο 57χρονος αναρριχητής στάθηκε όρθιος σηκώνοντας τα χέρια του ψηλά μόλις έφτασε στην κορυφή του ουρανοξύστη των 187 μέτρων, ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή Λα Ντεφάνς του Παρισιού.

Ο Αλέν Ρομπέρ έχει αναρριχηθεί σε περισσότερα από 100 κτίρια, ανάμεσά τους η γέφυρα Golden Gate του Σαν Φρανσίσκο και το ψηλότερο κτίριο του κόσμου, το Μπουρτζ αλ Χαλίφα στο Ντουμπάι. Αυτή είναι η ένατη φορά που αναρριχάται στον Tour Total.

Συχνά αναρριχάται χωρίς να έχει άδεια και έχει συλληφθεί πολλές φορές, ενώ σεν χρησιμοποιεί σκοινιά, παρά μόνο τα γυμνά του χέρια.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ