Νότια Αφρική: 24χρονος που δολοφόνησε τη μητέρα του και ήπιε το αίμα της, προτίθεται να δηλώσει ένοχος

Νότια Αφρική: 24χρονος που σκότωσε και ήπιε το αίμα της μητέρας του, προτίθεται να δηλώσει ένοχος Facebook Twitter
Φωτ.: H 53χρονη Kedisaletse Mosoane/ news24.com
0

O 24χρονος Thabang Mosoane δολοφόνησε με πολλαπλές μαχαιριές τη μητέρα του. Στη συνέχεια ήπιε το το αίμα της.

Η αστυνομία τον βρήκε να κάθεται δίπλα από τη σορό της μητέρας του και τον συνέλαβε. Το πρόσωπο και τα ρούχα του ήταν καλυμμένα στο αίμα.

«Θέλω να δηλώσω ένοχος και να τελειώνουμε» φέρεται να είπε στο δικαστήριο όπου παρουσιάστηκε.

Ντυμένος στα μαύρα, με μαύρες παντόφλες και ένα κόκκινο παλτό εμφανίστηκε για λίγο στο δικαστήριο την Δευτέρα.

Εκεί βρισκόταν δύο θείες του. Το δικαστήριο είπε ότι θα έδινε την υπόθεσή του στο περιφερειακό δικαστήριο, όπου θα έπρεπε να καταθέσει για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη.

Έξω από τη δικαστική αίθουσα, η θεία του Naomi Mosoane, ζήτησε να εφαρμοστεί στο έπακρο ο νόμος. «Πρέπει να τιμωρηθεί για ό,τι έκανε» είπε η Naomi.

«Διέπραξε μία από τις πιο ειδεχθείς αμαρτίες στη χώρα. Πρέπει να πάρει ένα μάθημα. Πρέπει να μάθει το μάθημά του και να υποστεί την τιμωρία. Μαχαίρωσε τη μητέρα του μέχρι θανάτου.

»Αυτό που έκανε στην αδελφή μου είναι λάθος και μας πονά όλους. Συμφωνώ απόλυτα ότι πρέπει να δηλώσει ένοχος. Είναι αυτός που σκότωσε τη μητέρα του και ήπιε το αίμα της. Το δικαστήριο πρέπει να αποφασίσει αναλόγως» είπε.

«Πρέπει να παραμείνει στη φυλακή μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη. Δεν πρέπει να του δοθεί εγγύηση. Πρέπει να μείνει στη φυλακή για πολύ καιρό. Πρέπει να του επιβληθούν ισόβια» είπε η δεύτερη θεία του. Η αδελφή μου δεν θα επιστρέψει στη ζωή εξαιτίας του» είπε η άλλη του θεία.

«Ήταν ένα προβληματικό παιδί. Ο δίδυμος αδελφός του τον φοβάται. Ο Thabo δεν θα δεχθεί ποτέ την συγνώμη του αδελφού του».

Στις 9 Μαΐου ο Mosoane φέρεται να δολοφόνησε την μητέρα του Kedisaletse Mosoane, μαχαιρώνοντάς την πολλές φορές στο σπίτι της στο Mathopestad.

Σύμφωνα με την οικογένεια, ο Mosoane σκότωσε την μητέρα του επειδή δεν του έδωσε 10 Rants για να αγοράσει ναρκωτικά. Η δίκη του θα ξεκινήσει ξανά στις 7 Ιουλίου.

Με πληροφορίες του news24.com
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ