Netflix: Μετατρέπει το La Casa de Papel και το The Queen's Gambit σε παιχνίδια για το κινητό

Netflix: Μετατρέπει το La Casa de Papel και το The Queen's Gambit σε παιχνίδια για το κινητό Facebook Twitter
0

Μετά την επιτυχία των παιχνιδιών Stranger Things, το Netflix ανακοίνωσε ότι και άλλες δημοφιλείς σειρές αποκτούν νέα διάσταση.

Από το The Queen's Gambit μέχρι το La Casa de Papel και πολλά άλλα, το Netflix προσφέρει τώρα στους θαυμαστές σειρών έναν ολοκαίνουργιο τρόπο να τις γνωρίσουν.

Τα παιχνίδια πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέσα στο επόμενα διάστημα, ενώ το The Queen's Gambit θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στο The Queen's Gambit Chess, οι παίκτες θα μπορούν να αντιμετωπίσουν τους χαρακτήρες της σειράς ή να μονομαχήσουν διαδικτυακά με χρήστες από όλο τον κόσμο. Η σειρά προκάλεσε ένα νέο ενδιαφέρον για το σκάκι και  χρήστες μέσω του παιχνιδιού μπορούν να το χαρούν, ενώ διδάσκει επίσης στους αρχάριους πώς παίζεται.

Από την άλλη το La Casa de Papel, το οποίο δημιουργήθηκε από την Killasoft, θα είναι ένα παιχνίδι που επιτρέπει στους παίκτες να ζήσουν όπως οι ήρωες της σειράς, από το σπάσιμο χρηματοκιβωτίων μέχρι τη διέλευση μέσα από αεραγωγούς.

Άλλα επιτυχημένα σόου και σειρές που πρόκειται να αλλάξουν μορφή είναι το Too Hot To Handle και το Shadow and Bones, των οποίων οι εκδόσεις παιχνιδιών αναμένεται να κυκλοφορήσουν το επόμενο έτος.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Διεθνή / Σλοβενία: Το κοινοβούλιο νομιμοποίησε την υποβοηθούμενη αυτοκτονία

Σύμφωνα με τον νέο νόμο, όσοι πάσχουν από ανίατη ασθένεια, έχουν διαύγεια και η κατάσταση της υγείας τους είναι τέτοια που δεν μπορούν πλέον να αντέξουν τους πόνους, έχουν το δικαίωμα να βάλουν τέλος στη ζωή τους
LIFO NEWSROOM
«Είμαστε εμείς οι ίδιοι και η κοινωνία σε δίκη»: Η υπόθεση Πελικό γίνεται θεατρικό έργο

Διεθνή / «Είμαστε εμείς οι ίδιοι και η κοινωνία σε δίκη»: Η υπόθεση Πελικό έγινε θεατρικό έργο

Το έργο έχει την υποστήριξη των δικηγόρων της Πελικό και φεμινιστικών ομάδων - Δημοσιογράφοι και ερευνητές έδωσαν πρόθυμα χιλιάδες σελίδες από τα σημειωματάριά τους για τη δίκη
LIFO NEWSROOM
Βραζιλία: Με ηλεκτρονικό βραχιόλι εντοπισμού ο Μπολσονάρου - Του απαγορεύτηκε η χρήση των social media

Διεθνή / Βραζιλία: Με ηλεκτρονικό βραχιόλι εντοπισμού ο Μπολσονάρου - Του απαγορεύτηκε η χρήση των social

Στον πρώην πρόεδρο της Βραζιλίας επιβλήθηκε και απαγόρευση επικοινωνίας με άλλα πρόσωπα που βρίσκονται υπό έρευνα, μεταξύ των οποίων και ο γιος του, ο οποίος ζει πλέον στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM