Νεοναζί πάει με στολή στο δικαστήριο για να διεκδικήσει το παιδί του

Νεοναζί πάει με στολή στο δικαστήριο για να διεκδικήσει το παιδί του Facebook Twitter
9

Νεοναζί από το Νιού Τζέρσι ο οποίος είχε χάσει την επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών του στα οποία είχε δώσει ναζιστικής εμπνεύσεως ονόματα, εμφανίστηκε χθες Τρίτη σε δικαστήριο οικογενειακού δικαίου, όπου επρόκειτο να συζητηθεί το αίτημα να δεί τον μικρότερο γιό του.

Ο Heath Campbell εμφανίστηκε στο δικαστήριο φορώντας τη ναζιστική στολή και έχοντας αφήσει χιτλερικό μουστάκι ενώ συνοδευόταν από ανάλογα ενδεδυμένη ομοϊδεάτισσα του, μέλος νεοναζιστικής οργάνωσης.

 

Νεοναζί πάει με στολή στο δικαστήριο για να διεκδικήσει το παιδί του Facebook Twitter

«Πάω να πω στον δικαστή ότι θέλω να είμαι πατέρας, επιτρέψτε μου να αποδείξω στον κόσμο ότι είμαι καλός πατέρας», είπε ο Κάμπελ πριν μπει στο δικαστήριο.

Τρία χρόνια πριν, το Εφετείο του είχε αφαιρέσει την επιμέλεια των παιδιών του, αφού διαπίστωσε ενδοοικογενειακή βία που έθετε σε κίνδυνο την υγεία τους. Ο ίδιος το αρνείται και υποστηρίζει ότι ήταν οι ιδέες του που οδήγησαν στην αφαίρεση της επιμέλειας των παιδιών του ,στα οποία έχει δώσει τα εξής ονόματα:  Αδόλφος Χίτλερ Κάμπελ, Joycelynn Aryan Nation Campbell και Honszlynn Hinler Τζίνι Κάμπελ. Δεν πρόλαβε να βαφτίσει το μικρότερο αφού του αφαιρέθηκε η επιμέλεια.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΣΕΛΣΙ ΚΗΠΟΣ ΗΔΟΝΗ

Διεθνή / «Κήπος της ηδονής» στο Τσέλσι: Η πρόταση της Βασιλικής Κηπουρικής Εταιρείας που αιφνιδίασε

Εμπνευσμένος από τη θεά Αφροδίτη και χρηματοδοτούμενος από εταιρεία ερωτικών παιχνιδιών, ο κήπος του φετινού Chelsea Flower Show ενδέχεται να προκαλέσει «σοκ» στους επισκέπτες, γράφει ο Guardian
THE LIFO TEAM
ΤΡΑΜΠ REUTERS ΕΡΤ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Αναλυτής του Reuters στα ελληνικά: «Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι τρελός πρόεδρος και κάνει τρελά πράγματα»

«Ίσως απλώς φύγει από το χάλι που έχει δημιουργήσει ο ίδιος, δεν ξέρεις τι να πιστέψεις, λέει τρία διαφορετικά πράγματα μέσα σε μια ώρα που όλα είναι αντιφατικά μεταξύ τους», είπε ο Hugo Dixon στην ΕΡΤ
THE LIFO TEAM