Νέες κυρώσεις της Ρωσίας στην Τουρκία

Νέες κυρώσεις της Ρωσίας στην Τουρκία Facebook Twitter
0

Πρόσθετες κυρώσεις επιβάλει η Ρωσία στην Τουρκία από τη νέα χρονιά με σχετικό Διάταγμα που υπέγραψε σήμερα ο πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ. 

Σύμφωνα με το πρακτορείο Sputnik, πρόκειται για απαγόρευση σειράς υπηρεσιών που παρέχονταν σε ρωσικό έδαφος από τουρκικούς οργανισμούς. Μεταξύ αυτών είναι τουριστικά πρακτορεία, ξενοδοχεία και άλλες τουριστικές επιχειρήσεις, ενώ η λίστα περιέχει ακόμα κατασκευαστικές εταιρίες, αρχιτεκτονικά γραφεία και βιομηχανίες ξυλείας.

Το πρώτο Διάταγμα που είχε υπογραφεί από τον Πούτιν αμέσως μετά την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού από την Άγκυρα είχε επιβληθεί εμπάργκο στις εισαγωγές αγροτικών προϊόντων και περιορισμοί στον τουρισμό, τις επενδύσεις, τις πτήσεις charter και μια σειρά κατασκευαστικών σχεδίων.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Διεθνή / Σλοβενία: Το κοινοβούλιο νομιμοποίησε την υποβοηθούμενη αυτοκτονία

Σύμφωνα με τον νέο νόμο, όσοι πάσχουν από ανίατη ασθένεια, έχουν διαύγεια και η κατάσταση της υγείας τους είναι τέτοια που δεν μπορούν πλέον να αντέξουν τους πόνους, έχουν το δικαίωμα να βάλουν τέλος στη ζωή τους
LIFO NEWSROOM
«Είμαστε εμείς οι ίδιοι και η κοινωνία σε δίκη»: Η υπόθεση Πελικό γίνεται θεατρικό έργο

Διεθνή / «Είμαστε εμείς οι ίδιοι και η κοινωνία σε δίκη»: Η υπόθεση Πελικό έγινε θεατρικό έργο

Το έργο έχει την υποστήριξη των δικηγόρων της Πελικό και φεμινιστικών ομάδων - Δημοσιογράφοι και ερευνητές έδωσαν πρόθυμα χιλιάδες σελίδες από τα σημειωματάριά τους για τη δίκη
LIFO NEWSROOM