Νέα Υόρκη: Ανακάλυψε μυστικό διαμέρισμα πίσω από τον καθρέφτη του μπάνιου της - Τα βίντεο στο TikTok

Νέα Υόρκη: Ανακάλυψε μυστικό διαμέρισμα πίσω από τον καθρέφτη του μπάνιου - Τα βίντεο στο TikTok Facebook Twitter
0

Μία γυναίκα στη Νέα Υόρκη ανακάλυψε πως πίσω από τον καθρέφτη του μπάνιου της κρύβεται ένα μυστικό διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων.  


«Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα, η περιέργεια πρόκειται να με σκοτώσει», ανέφερε η Σαμάνθα Χάρτσου στο NBC New York. «Δεν γίνεται να μη γνωρίζω τι βρίσκεται στην άλλη πλευρά του μπάνιου μου», πρόσθεσε.
 

Η περιπέτεια της νεαρής γυναίκα εκτυλίχθηκε τον περασμένο μήνα και όταν έδωσε στη δημοσιότητα τα βίντεο από την εξερεύνησή της έγινε viral. Με αυτόν τον τρόπο προσέθεσε μία ακόμα ιστορία στις πολλές που κατά καιρούς βλέπουν το φως της δημοσιότητα για την αγορά ακινήτων στην αμερικανική μητρόπολη.


Στα βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, η Χάρτσου αντιλαμβάνεται για πρώτη φορά ένα κρύο ρεύμα να εισβάλει στο μπάνιο της. Στη συνέχεια κοιτάζει πίσω από τον καθρέφτη όπου και ανακαλύπτει το μυστικό διαμέρισμα. Παρά την έκπληξη, φοράει μία μάσκα και στηρίζει στο κεφάλι της ένα φακό, κρατάει ένα σφυρί και μπαίνει στον χώρο από το άνοιγμα που υπήρχε πίσω από τον καθρέφτη.


Προειδοποίηση στο βίντεο αναφέρει ότι τέτοιες ενέργειες «θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε σοβαρό τραυματισμό».


«Είσαι στην άλλη πλευρά της διάστασης», ακούγεται η συγκάτοικός της να λέει. «Προχώρα», προσθέτει. Στο μυστικό διαμέρισμα τα παράθυρα είναι ανοιχτά, ενώ βρίσκει σακούλες σκουπιδιών. Εντοπίζει επίσης ένα άδειο μπουκάλι νερού, το οποίο αξιολογεί «σημάδι ζωής». Περνώντας μέσα από τα σκοτεινά δωμάτια, ψιθυρίζει: «Τι συμβαίνει με μένα;»
 

Η Σαμάνθα Χάρτσου πιστεύει πως το διαμέρισμα δεν κατοικείται και αναφέρει ότι ενημέρωσε τους διαχειριστές του κτιρίου οι οποίοι δεν έχουν καταλάβει ακριβώς τι έχει συμβεί.
 

Προς το παρόν μένει όσο πιο μακριά από το μπάνιο της μπορεί  ενώ πιστεύει πως η δημοτικότητα των βίντεο οφείλεται στους νεοϋορκέζους οι οποίοι ζουν σε μικρά διαμερίσματα και ονειρεύονται να ανακαλύψουν κρυμμένα τετραγωνικά πίσω από τους τοίχους των μπάνιων τους.   


Με πληροφορίες από Guardian       

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ