Μπιλ Γκέιτς μίλησε για το διαζύγιό του: Εγώ φταίω, «τα έκανα θάλασσα»

Μπιλ Γκέιτς μίλησε για το διαζύγιό του: Εγώ φταίω, «τα έκανα θάλασσα» Facebook Twitter
EPA
0

Για το διαζύγιό του μίλησε ο Μπιλ Γκέιτς με άλλους μεγιστάνες που βρέθηκαν στο «camp των δισεκατομμυριούχων» την περασμένη εβδομάδα, κατηγορώντας τον εαυτό του.

Ο δισεκατομμυριούχος και ιδρυτής μεταξύ άλλων της Microsoft φέρεται να ανέλαβε την ευθύνη για το διαζύγιό του με την εδώ και 27 χρόνια σύζυγό του, κατά τη διάρκειας μιας συνάντησης «στο camp των δισεκατομμυριούχων», ανέφερε η New York Post.

«Παραδέχτηκε ότι τα έκανε θάλασσα και ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος όσο μιλούσε για αυτό» είπε ένας από τους παραβρισκόμενους «Είπε ότι το διαζύγιο ήταν δικό του λάθος» ανέφερε μια άλλη πηγή προσθέτοντας: «Έδειχνε συναισθηματικά φορτισμένος με όλο αυτό. Είχε βουρκώσει».

Οι Γκέιτς, ένα από τα πλουσιότερα ζευγάρια στον κόσμο, με περιουσία 130 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ανακοίνωσαν τον Μάιο ότι χώρισαν, με τη Μελίντα να αναφέρει στην αίτηση διαζυγίου πως ο γάμος τους «είναι διαλυμένος».

Οι φήμες για παράλληλες σχέσεις

Οι «New York Times» είχαν αποκαλύψει ότι ο 64χρονος Μπιλ Γκέιτς ζήτησε από μία υπάλληλο της Microsoft, το 2006, να βγουν ραντεβού, καθώς εντυπωσιάστηκε από μία παρουσίασή της. «Αν αυτό σε κάνει να νιώθεις άβολα, προσποιήσου ότι δεν συνέβη ποτέ» έγραψε σε ένα e-mail ο Μπιλ Γκέιτς στην υπάλληλο, σύμφωνα με τους «Times».

Η γυναίκα άκουσε τη συμβουλή του και προσποιήθηκε ότι η πρόταση για ραντεβού δεν συνέβη ποτέ. Μερικά χρόνια αργότερα, ο Μπιλ Γκέιτς ζήτησε από μια άλλη υπάλληλο, αυτή τη φορά εργαζόμενη στο ίδρυμα Bill & Melinda Gates, να βγουν ραντεβού. Οι δυο τους βρίσκονταν στη Νέα Υόρκη για ένα ταξίδι εργασίας, όταν της είπε: «Θέλω να σε δω. Θα ήθελες να βγεις για δείπνο μαζί μου;». Η γυναίκα είπε στους «Times» ότι η προσέγγιση την έκανε να νιώθει άβολα, αλλά γέλασε με όλο αυτό το σκηνικό. Την ίδια ώρα, δεν είναι σαφές εάν η Μελίντα Γκέιτς, η οποία επίσης είχε γνωρίσει τον σύζυγό της όταν εργαζόταν στη Microsoft στα τέλη της δεκαετίας του 1980, γνώριζε τις «συνήθειες» αυτές του Μπιλ Γκέιτς.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χιλιάδες Βρετανοί μηνύουν την Johnson & Johnson: Το ταλκ με αμίαντο και υποθέσεις καρκίνου

Διεθνή / Χιλιάδες Βρετανοί μηνύουν την Johnson & Johnson: Το ταλκ με αμίαντο και οι υποθέσεις καρκίνου

Περισσότεροι από 3.000 άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο διεκδικούν τη Johnson & Johnson, υποστηρίζοντας ότι τα μωρομάντηλα με ταλκ περιείχαν αμίαντο, προκαλώντας καρκίνο και μεσοθηλίωμα
LIFO NEWSROOM
Ο Sam Fender συνεργάζεται με τον Έλτον Τζον στο νέο τραγούδι «Talk to You»

Διεθνή / Ο Sam Fender συνεργάζεται με τον Έλτον Τζον στο νέο τραγούδι «Talk to You»

Δεν μπορούσα να αντισταθώ – ήταν τόσο διασκεδαστικό να το παίξω. Αγαπώ πραγματικά τον Sam· είναι φίλος μου εδώ και πολλά χρόνια, και είναι απίστευτο να τον βλέπω να εξελίσσεται σε έναν καλλιτέχνη παγκόσμιας κλάσης» δήλωσε ο Έλτον Τζον
LIFO NEWSROOM
Εκλογές Νέας Υόρκης: Σφοδρή σύγκρουση Μαμντάνι - Κουόμο στο πρώτο debate

Διεθνή / Εκλογές Νέας Υόρκης: Σφοδρή σύγκρουση Μαμντάνι - Κουόμο στο πρώτο debate

Σφοδρή αντιπαράθεση στην πρώτη τηλεμαχία για τη δημαρχία της Νέας Υόρκης - Ο Ζοχράν Μαντάνι επιτίθεται στον Άντριου Κουόμο για διαφθορά και έλλειψη ενσυναίσθησης, ενώ η σύγκρουση για το Ισραήλ-Χαμάς προκαλεί έντονες αντιδράσεις
LIFO NEWSROOM
Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο ενισχύει στρατό, πολιτοφυλακή - Οι ΗΠΑ στέλνουν όπλα και ειδικές δυνάμεις στην Καραϊβική

Διεθνή / Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο ενισχύει στρατό, οι ΗΠΑ στέλνουν όπλα και ειδικές δυνάμεις στην Καραϊβική

Η Βενεζουέλα ενισχύει στρατεύματα και πολιτοφυλακή, ενώ οι ΗΠΑ μεταφέρουν προηγμένα όπλα και ειδικές δυνάμεις στην Καραϊβική, αυξάνοντας την ένταση στην περιοχή
LIFO NEWSROOM