Μόσχα: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους -Επέστρεψε λόγω ρωγμής σε παράθυρο του πιλοτηρίου

Μόσχα: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους -Επέστρεψε λόγω ρωγμής σε παράθυρο του πιλοτηρίου Facebook Twitter
Ρωγμή σε παράθυρο του πιλοτηρίου (Φωτογραφία αρχείου EPA)
0

Ένα αεροπλάνο που είχε απογειωθεί από τη Μόσχα, έκανε με ασφάλεια αναγκαστική προσγείωση στη ρωσική πρωτεύουσα, λόγω ρωγμής σε παράθυρο του πιλοτηρίου.

Το Boeing 777 είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο με προορισμό την Μπανγκόκ. Η αναγκαστική προσγείωση έγινε στο αεροδρόμιο Βνούκοβο της Μόσχας. Το πρακτορείο TASS μετέδωσε ότι στο αεροσκάφος επιβαίνουν 200 άνθρωποι, αλλά το Sputnik και το Ria Novosti κάνουν λόγο για 100 επιβαίνοντες. 

Εκπρόσωπος της Rossiya Airlines δήλωσε ότι πρόκειται για την πτήση SU6275, η οποία επέστρεψε στη Μόσχα για τεχνικούς λόγους. Ο πιλότος αποφάσισε να επιστρέψει στη Μόσχα και να ζητήσει από τον πύργο ελέγχου να κάνει αναγκαστική προσγείωση, όταν εντόπισε τη ρωγμή σε παράθυρο, την ώρα που το αεροσκάφους πετούσε πάνω από το Καζακστάν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 28.2.2020

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΠΕΙΣ ΟΡΕΙΒΑΤΗΣ ΝΕΚΡΗ ΔΙΚΗ

Διεθνή / «Λυπάμαι βαθιά» λέει ο ορειβάτης για τον θάνατο της συντρόφου του στις Άλπεις, απορρίπτει όμως τις κατηγορίες

Η 33χρονη έχασε τη ζωή της από υποθερμία κατά την κοινή τους προσπάθεια να φτάσουν στην κορυφή - Ο άνδρας κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ

Διεθνή / Οι ΗΠΑ στέλνουν και δεύτερο αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή - Kλιμακώνεται η ένταση με το Ιράν

Η στρατιωτική κινητοποίηση εξελίσσεται ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη συνομιλίες ΗΠΑ και Ιράν στη Γενεύη για μια πιθανή συμφωνία σχετικά με τον εμπλουτισμό ουρανίου
THE LIFO TEAM