Μόναχο: Εμπρησμός η φωτιά σε καταφύγιο μεταναστών

Μόναχο: Εμπρησμός η φωτιά σε καταφύγιο μεταναστών Facebook Twitter
0

Για εμπρησμό κάνει λόγο η γερμανική αστυνομία στο αρχικό στάδιο της έρευνας, για την πυρκαγιά σε καταφύγιο μεταναστών έξω από το Μόναχο, στο οποίο διέμεναν 60 μετανάστες που είχαν ζητήσει άσυλο.

Η πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Τετάρτης και έγινε εγκαίρως αντιληπτή, βοηθώντας τους διαμένοντας στο καταφύγιο να προλάβουν να απομακρυνθούν.

Σύμφωνα με την Sueddeutsche Zeitung, οι αρχές επικεντρώνονται πλέον στο σενάριο του εμπρησμού και αναζητούν έναν 30χρονο ο οποίος εθεάθη στο καταφύγιο πριν την πυρκαγιά και εξαφανίστηκε μόλις αυτή ξέσπασε.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν: Τι είναι η «Διαδρομή Τραμπ» και τι αλλάζει στον Νότιο Καύκασο

Διεθνή / Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν: Τι είναι η «Διαδρομή Τραμπ» και τι αλλάζει στον Νότιο Καύκασο

Στο επίκεντρο της συμφωνίας βρίσκεται η δημιουργία ενός νέου διαμετακομιστικού διαδρόμου, που θα ονομαστεί «Διαδρομή Τραμπ για Διεθνή Ειρήνη και Ευημερία»
LIFO NEWSROOM
Εφετείο «μπλόκαρε» διαδικασία περιφρόνησης κατά της κυβέρνησης Τραμπ για απελάσεις μεταναστών στο Ελ Σαλβαδόρ

Διεθνή / Εφετείο «μπλόκαρε» διαδικασία περιφρόνησης κατά της κυβέρνησης Τραμπ για απελάσεις μεταναστών στο Ελ Σαλβαδόρ

Η γενική εισαγγελέας χαιρέτισε την απόφαση, χαρακτηρίζοντας την προσπάθεια του Μπόζμπεργκ «αποτυχημένη δικαστική υπέρβαση» και «μεγάλη νίκη» για την ατζέντα του Τραμπ
LIFO NEWSROOM
Marketplace για απαχθέντα παιδιά: Η Ρωσία προσφέρει Ουκρανούς ανηλίκους για «υιοθεσία»

Διεθνή / Η Ρωσία προσφέρει Ουκρανούς ανηλίκους για «υιοθεσία», σε ένα φρικώδες «marketplace» για απαχθέντα παιδιά

Ο «κατάλογος» επιτρέπει στους χρήστες να φιλτράρουν τα παιδιά ανά ηλικία, φύλο και εξωτερικά χαρακτηριστικά - Τα παιδιά έχουν ταμπέλες όπως «υπάκουο», «ήρεμο» και «πειθαρχημένο»
LIFO NEWSROOM