Μια αναπάντεχη αποκάλυψη έλυσε το μυστήριο του άντρα που αφόδευε σε σχολείο του Νιου Τζέρσεϊ

Μια αναπάντεχη αποκάλυψη έλυσε το μυστήριο του άντρα που αφόδευε σε σχολείο του Νιου Τζέρσεϊ Facebook Twitter
0

Η αστυνομία που αναζητούσε έναν άνδρα ο οποίος αφόδευε καθημερινά σε εξωτερικό αθλητικό χώρο σχολείου στο Νιου Τζέρσεϊ μάλλον έλυσε το μυστήριο που είχε λάβει μεγάλες διαστάσεις στα social media.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας ξάφνιασε. Δράστης φέρεται να είναι ο επιθεωρητής του σχολείου Kenilworth, ο 42χρονος Τόμας Τραμαγκλίνι, ο οποίος συνελήφθη μετά από επιχείρηση παρακολούθησης.

Η αστυνομία είχε κληθεί να λύσει το μυστήριο καθώς πολλοί φοιτητές είχαν παραπονεθεί για τα περιττώματα που έβρισκαν στις εγκαταστάσεις.

Το αστυνομικό τμήμα του δήμου Holmdel ξεκίνησε έρευνα μετά από ενημέρωση του προσωπικού του γυμνασίου και των αθλητικών προπονητών ότι καθημερινά έβρισκαν ανθρώπινα κόπρανα πάνω ή κοντά στα γήπεδα.

Μια αναπάντεχη αποκάλυψη έλυσε το μυστήριο του άντρα που αφόδευε σε σχολείο του Νιου Τζέρσεϊ Facebook Twitter

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο επιθεωρητής ζει περίπου πέντε χιλιόμετρα μακριά από το γυμνάσιο Holmdel.

Τη Δευτέρα οι αξιωματικοί συνέλαβαν τον επιθεωρητή κοντά στην τοποθεσία του «εγκλήματος».

Οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι τον είχαν μόλις καταγράψει την ώρα της πράξης του και πως είχαν αδιάσειστα στοιχεία από κάμερες παρακολούθησης.

Δεν είναι σαφές γιατί ο Tramaglini δεν χρησιμοποιούσε τις τουαλέτες και καθημερινά επέλεγε να ανακουφίζεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Τα social media των ντόπιων βρίθουν εικασιών για το δυνητικό κίνητρό του, ενώ κάποιοι ισχυρίζονται ότι δεν πρέπει να τιμωρηθεί παρά μόνο αν αποδειχθεί πως η πρόθεση του ήταν κακόβουλη.

 

Με πληροφορίες από BBC

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ