Με μάτια πρησμένα από το κλάμα η Άζια Αρτζέντο θυμάται τον Μπουρντέν - Δυο χρόνια μετά το θάνατό του

Με μάτια πρησμένα από το κλάμα η Άζια Αρτζέντο θυμάται τον Μπουρντέν - Δυο χρόνια μετά το θάνατό του Facebook Twitter
0

Δύο χρόνια έχουν περάσει από το θάνατο του σπουδαίου σεφ και ταξιδευτή, Άντονι Μπουρντέν και η άλλοτε σύντροφός του και ηθοποιός, Άζια Αρτζέντο τον θυμήθηκε με ένα δακρυσμένο ποστ στο Instagram.

«Θέλετε πόνο; Αυτός είναι πόνος. Χωρίς φίλτρα. Δυο χρόνια χωρίς την αγάπη μου» έγραψε η ηθοποιός, αναρτώντας μια φωτογραφία της με μάτια πρησμένα από το κλάμα και ένα τσιγάρο στο χέρι.

View this post on Instagram

You want pain? Here’s the pain. No filter needed. Two years without my love.

A post shared by asiaargento (@asiaargento) on


Ο τότε 61χρονος Μπουρντέν, παρουσιαστής της εκπομπής "Parts Unknown" στο CNN, βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο του Παρισιού, από το φίλο του Eric Ripert, στις 8 Ιουνίου του 2018. Δύο χρόνια μετά, η πρώην σύντροφός του παραδέχεται πως εξακολουθεί να της είναι δύσκολο να διαχειριστεί την απώλεια. 

Μάλιστα, σε παράκληση follower που την ενθαρρύνει να τηλεφωνήσει σε κάποιον, αλλά να κατεβάσει το ποστ, η ίδια απάντησε πως «δεν ντρέπομαι να δείξω την οδύνη μου. Χρειάζομαι βοήθεια. Μια θάλασσα θλίψης».

Λίγες ημέρες πριν από τη δεύτερη επέτειο θανάτου του, η Άζια μοιράστηκε και πάλι μέσω Instagram μια φωτογραφία από κοινή τους απόδραση στην Απουλία της Ιταλίας.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι θα αλλάξει εάν επιβληθεί η επίδειξη ιστορικού των social media για την είσοδο στις ΗΠΑ

Διεθνή / Είσοδος τουριστών στις ΗΠΑ: Τι θα αλλάξει εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο για τον έλεγχο των social media

Τι θα ισχύει για του Έλληνες τουρίστες - Το 5ετές ιστορικό των social media και τα προσωπικά δεδομένα που θα απαιτεί η αρμόδια υπηρεσία, εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο Τραμπ
THE LIFO TEAM
Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή email

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή emails

Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ δήλωσε ότι ήταν «σωστό» να παραιτηθεί ο Μάντελσον, προσθέτοντας: «Όπως είπε ο πρωθυπουργός σήμερα το πρωί, ο Πίτερ Μάντελσον απογοήτευσε τη χώρα του»
THE LIFO TEAM