Με $2500 μπορείτε να παντρευτείτε μέσα στο Katz's Deli

Με $2500 μπορείτε να παντρευτείτε μέσα στο Katz's Deli Facebook Twitter
0

Για μία και μόνο μέρα, στις 28 Αυγούστου 2021 μπορείς να παντρευτείς στo θρυλικό μαγαζί Katz’s Deli στο Lower East Side του Μανχάταν.

Το διάσημο για τα σάντουιτς με παστράμι μαγαζί, που βρίσκεται στο 205 της E Houston St εδώ και 133 χρόνια, δίνει τη δυνατότητα σε ζευγάρια να παντρευτούν μέσα στον ιστορικό του χώρο. 

Το πακέτο των 2500 δολαρίων περιλαμβάνει λειτουργό που θα τελέσει το μυστήριο και μάρτυρα, φωτογράφο και φυσικά πιατέλες από χειροποίητο παστράμι και μοσχαρίσιο κρέας. Οι ερωτευμένοι που ενδιαφέρονται μπορούν να εξασφαλίσουν μια θέση 75 λεπτών για τις 28 Αυγούστου και να έχουν μαζί τους έως και έξι καλεσμένους. Οι νεόνυμφοι θα λάβουν επίσης μια τσάντα γεμάτη "καλούδια" από το Katz's.

Η εταιρεία Sweet Hearts που βρίσκεται πίσω από την ιδέα σκοπό είχε να προσφέρει σε ζευγάρια οικονομικά προσιτή πρόσβαση σε εμβληματικές τοποθεσίες της Νέας Υόρκης που κανονικά δεν θα τους ήταν διαθέσιμες. Δεν μπορούσαν να σκεφτούν καλύτερο μέρος να ξεκινήσουν από το Katz’s Deli που εκπροσωπεί όλη την ενέργεια, τις εικόνες, τους ήχους, τις μυρωδιές και τις γεύσεις της σπουδαιότερης μητρόπολης του κόσμου.

Ας ευχηθούμε στα ζευγάρια που θα το τολμήσουν να έχουν το ευτυχισμένο τέλος του Χάρι και της Σαλι.

Με 00 μπορείτε να παντρευτείτε μέσα στο Katz's Deli Facebook Twitter
O Χάρι (Μπίλι Κρίσταλ) και η Σάλι (Μεγκ Ράιαν) στο Katz's Deli.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ