Μαρόκο: 31 νεκροί από σύγκρουση λεωφορείου με βυτιοφόρο

Μαρόκο: 31 νεκροί από σύγκρουση λεωφορείου με βυτιοφόρο Facebook Twitter
0

31 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στο Μαρόκο όταν λεωφορείο το οποίο μετέφερε κυρίως αθλητές συγκρούστηκε με φορτηγό βυτιοφόρο στην πόλη Tantan, στα νότια της χώρας.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκε έκρηξη με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δεκάδες άνθρωποι, κυρίως παιδία ηλικίας μεταξύ 10 και 14 ετών. Εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Το λεωφορείο μετάφερε τα παιδιά πίσω στην πόλη τους μετά τη συμμετοχή τους σε σχολικούς αγώνες που έγιναν στο Ραμπάτ.

Μεταξύ των θυμάτων είναι, επίσης, εκπρόσωποι της περιφερειακής αντιπροσωπείας του Υπουργείου Νεολαίας και Αθλητισμού.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εγγονή του Τζον Κένεντι που έχει καρκίνο ξεσπά κατά του εξάδελφού της RFK Jr: «Είναι ντροπή για την οικογένεια»

Διεθνή / Η εγγονή του Τζον Κένεντι που έχει καρκίνο ξεσπά κατά του εξάδελφού της RFK Jr: «Είναι ντροπή για την οικογένεια»

Η κατάρρευση του συστήματος Υγείας στις ΗΠΑ μέσα από την εμπειρία της εξαδέλφης του ίδιου του υπουργού - Η Τατιάνα Σλόσμπεργκ έχει λιγότερο από ένα χρόνο ζωής
LIFO NEWSROOM
Το κρυμμένο στολίδι της Ευρώπης: Αυτή είναι η πιο αυθεντική χριστουγεννιάτικη αγορά

Διεθνή / Το κρυμμένο στολίδι της Ευρώπης: Αυτή είναι η πιο αυθεντική χριστουγεννιάτικη αγορά

Επτά χώρες, ένας νικητής. Μια οικογένεια που κουράστηκε από τις πολυσύχναστες χριστουγεννιάτικες αγορές της Ευρώπης είχε μία αναπάντεχη εμπειρία στο κρυμμένο «στολίδι» της ηπείρου.
LIFO NEWSROOM
ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΡΑΜΠ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ ΕΕ

Διεθνή / Ουκρανία: Ποιες χώρες ετοιμάζουν αντιπρόταση στο σχέδιο 28 σημείων του Τραμπ - Οι «κόκκινες γραμμές»

Τι λένε τρεις πηγές στο Reuters - Πίεση Τραμπ στον Ζελένσκι να υπογράψει - «Παρόμοιες εγγυήσεις ασφαλείας με αυτές στο Άρθρο 5 του ΝΑΤΟ» έχει το αμερικανικό σχέδιο
LIFO NEWSROOM
ΓΙΑ ΣΚ - Τι σημαίνει η νέα πολιτική της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ για τη σβάστικα και τις θηλιές της Κου Κουξ Κλαν

Διεθνή / Τι σημαίνει η νέα πολιτική της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ για τη σβάστικα και τις θηλιές της Κου Κουξ Κλαν

Η ηγεσία της Ακτοφυλακής έχει δεσμευτεί ότι τα σύμβολα «παραμένουν αντίθετα με τις αξίες του σώματος», όμως το πώς θα εφαρμόζεται στην πράξη το νέο καθεστώς παραμένει ανοιχτό
LIFO NEWSROOM