Μάνσον: «Γεννήθηκα για να κάνω ό,τι κάνω»

Μάνσον: «Γεννήθηκα για να κάνω ό,τι κάνω» Facebook Twitter
0

 

Μάνσον: «Γεννήθηκα για να κάνω ό,τι κάνω» Facebook Twitter

Αμφισεξουαλικός δηλώνει σε συνέντευξη του στο περιοδικό Rolling Stone, ο Τσαρλς Μάνσον, από τους μεγαλύτερους κατά συρροήν δολοφόνους, ο οποίος παραμένει φυλακισμένος σε φυλακές υψίστης ασφαλείας της Καλιφόρνιας για το φόνο της ηθοποιού Σάρον Τέιτ, της συζύγου του Ρομάν Πολάνσκι που ήταν σε ενδιαφέρουσα και τεσσάρων φίλων της το 1969. 

Ο 79χρονος Μάνσον, παραμένει αμετανόητος δηλώνοντας «ο κόσμος νομίζει ότι είμαι τρελός, όμως γεννήθηκα για να κάνω ό,τι κάνω».

Μάνσον: «Γεννήθηκα για να κάνω ό,τι κάνω» Facebook Twitter

«Το σεξ για μένα είναι σα να πηγαίνεις στην τουαλέτα. Δεν έχει σημασία ή όχι αν είναι κορίτσι ή όχι. Δεν παίζω αυτό το σκ...παίχνιδο κορίτσι – αγόρι. Δεν είμαι κολλημένος σε αυτό το παιχνίδι», λέει, απρότι, όπως επίσης δηλώνει είναι αρραβωνιασμένος με 25χρονη «θαυμάστρια» του.

Η ίδια μάλιστα δηλώνει ότι «θα παντρευτούμε με τον Τσάρλι», κάτι που ο ίδιος διαψεύδει: «Πρόκειται για ένα μάτσο κουταμάρες. Βλακείες φίλε. Το κάνουμε για δημόσια κατανάλωση».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΗΠΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΑΣΜΟΙ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ: «Η συμφωνία είναι συμφωνία»

«Η ΕΕ αναμένει από τις ΗΠΑ να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους που ορίζονται στην κοινή δήλωση, όπως και η ΕΕ τηρεί τις δικές της δεσμεύσεις», αναφέρει η ανακοίνωση
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ ΗΠΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ

Διεθνή / Γαλλία: Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ εκλήθη στο υπουργείο Εξωτερικών - «Δεν δεχόμαστε μαθήματα σχετικά με την βία»

«Αρνούμαστε οποιαδήποτε εργαλειοποίηση αυτής της τραγωδίας», πρόσθεσε ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών σχετικά με τον θάνατο του ακροδεξιού Κεντέν Ντεράνκ
THE LIFO TEAM