Λύκοι κυνηγούν ηθοποιούς επί σκηνής, σε σόου στην Κίνα που προκάλεσε ανησυχία (Βίντεο)

Λύκοι κυνηγούν ηθοποιούς επί σκηνής, σε σόου στην Κίνα που προκάλεσε ανησυχία (Βίντεο) Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EPA
0

Ένα βίντεο που δείχνει λύκους να κυνηγούν ηθοποιούς πάνω στη σκηνή, κατά τη διάρκεια παράστασης στην Κίνα, προκάλεσε ανησυχία για την ασφάλεια τόσο των μετεχόντων στην παράσταση, όσο και του κοινού. 

Το βίντεο καταγράφηκε σε θέατρο στην πόλη Σιάν στη βορειοδυτική Κίνα και δημοσιεύθηκε στο Weibo την προηγούμενη εβδομάδα. Γρήγορα έγινε viral και ξεπέρασε τα 433 εκατομμύρια views. 

Σε αυτό φαίνονται αρκετοί λύκοι να τρέχουν στη σκηνή και στους διαδρόμους ανάμεσα στο κοινό, κυνηγώντας τους ηθοποιούς, στο πλαίσιο της παράστασης. Οι λύκοι και οι ηθοποιοί παίζουν σκηνές «μάχης» και ένα από τα ζώα ρίχνει έναν ηθοποιό κάτω κάποια στιγμή. Τα ζώα δεν φαίνεται να έχουν κάποιο λουρί. 

Εκπρόσωπος της εταιρείας στην οποία ανήκει το θέατρο και παρουσιάζει την παράσταση δήλωσε: «Αυτοί οι λύκοι είναι ασφαλείς και δεν πειράζουν ανθρώπους». 

Συμπλήρωσε ότι τα ζώα αυτά «είναι εξημερωμένα εδώ και 3-4 γενιές». Πρόσθεσε ότι η ανατροφή τους είναι νόμιμη και ότι εκπαιδεύονται από επαγγελματίες με πιστοποίηση από το 2018. «Κανένα ατύχημα δεν έχει συμβεί τα τελευταία τρία χρόνια», συμπλήρωσε. 

Όσο για τις σκηνές «μάχης», επεσήμανε ότι έχουν προβαριστεί πολλές φορές και συμπλήρωσε ότι όλοι οι ηθοποιοί φορούν προστατευτικά ρούχα, οπότε δεν μπορούν να τραυματιστούν. Τόνισε επίσης ότι υπάρχει προστατευτικό δίχτυ ανάμεσα στη σκηνή και τις θέσεις των θεατών, οπότε οι λύκοι δεν μπορούν να φτάσουν στο κοινό. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας, οι λύκοι εμφανίζονται μόνο στη μία από τις επτά πράξεις της παράστασης. Στο σόου μετέχουν 30 λύκοι και 20 καμήλες. 

Με πληροφορίες από CNN 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ