Λύκοι κυνηγούν ηθοποιούς επί σκηνής, σε σόου στην Κίνα που προκάλεσε ανησυχία (Βίντεο)

Λύκοι κυνηγούν ηθοποιούς επί σκηνής, σε σόου στην Κίνα που προκάλεσε ανησυχία (Βίντεο) Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EPA
0

Ένα βίντεο που δείχνει λύκους να κυνηγούν ηθοποιούς πάνω στη σκηνή, κατά τη διάρκεια παράστασης στην Κίνα, προκάλεσε ανησυχία για την ασφάλεια τόσο των μετεχόντων στην παράσταση, όσο και του κοινού. 

Το βίντεο καταγράφηκε σε θέατρο στην πόλη Σιάν στη βορειοδυτική Κίνα και δημοσιεύθηκε στο Weibo την προηγούμενη εβδομάδα. Γρήγορα έγινε viral και ξεπέρασε τα 433 εκατομμύρια views. 

Σε αυτό φαίνονται αρκετοί λύκοι να τρέχουν στη σκηνή και στους διαδρόμους ανάμεσα στο κοινό, κυνηγώντας τους ηθοποιούς, στο πλαίσιο της παράστασης. Οι λύκοι και οι ηθοποιοί παίζουν σκηνές «μάχης» και ένα από τα ζώα ρίχνει έναν ηθοποιό κάτω κάποια στιγμή. Τα ζώα δεν φαίνεται να έχουν κάποιο λουρί. 

Εκπρόσωπος της εταιρείας στην οποία ανήκει το θέατρο και παρουσιάζει την παράσταση δήλωσε: «Αυτοί οι λύκοι είναι ασφαλείς και δεν πειράζουν ανθρώπους». 

Συμπλήρωσε ότι τα ζώα αυτά «είναι εξημερωμένα εδώ και 3-4 γενιές». Πρόσθεσε ότι η ανατροφή τους είναι νόμιμη και ότι εκπαιδεύονται από επαγγελματίες με πιστοποίηση από το 2018. «Κανένα ατύχημα δεν έχει συμβεί τα τελευταία τρία χρόνια», συμπλήρωσε. 

Όσο για τις σκηνές «μάχης», επεσήμανε ότι έχουν προβαριστεί πολλές φορές και συμπλήρωσε ότι όλοι οι ηθοποιοί φορούν προστατευτικά ρούχα, οπότε δεν μπορούν να τραυματιστούν. Τόνισε επίσης ότι υπάρχει προστατευτικό δίχτυ ανάμεσα στη σκηνή και τις θέσεις των θεατών, οπότε οι λύκοι δεν μπορούν να φτάσουν στο κοινό. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας, οι λύκοι εμφανίζονται μόνο στη μία από τις επτά πράξεις της παράστασης. Στο σόου μετέχουν 30 λύκοι και 20 καμήλες. 

Με πληροφορίες από CNN 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φαιντανύλη και Κίνα: Το Πεκίνο σφίγγει τα μέτρα – Αντιδρά στους δασμούς Τραμπ

Διεθνή / Φαιντανύλη και Κίνα: Το Πεκίνο σφίγγει τα μέτρα – Αντιδρά στους δασμούς Τραμπ

Η Κίνα επεκτείνει τον έλεγχο σε προδρόμους της φαιντανύλης και δηλώνει ανοιχτή σε συνεργασία με τις ΗΠΑ, παρά την ένταση που προκαλούν οι νέοι δασμοί του Τραμπ για τα οπιοειδή
LIFO NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ: «Πλήρης εξουσιοδότηση» στους πράκτορες της ICE να αντιδρούν σε επιθέσεις

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: «Πλήρης εξουσιοδότηση» στους πράκτορες της ICE να αντιδρούν σε επιθέσεις

Ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε απόλυτη εξουσιοδότηση στις ομοσπονδιακές αρχές μετανάστευσης να προστατεύουν τον εαυτό τους μετά από συγκρούσεις με διαδηλωτές σε εφόδους στην Καλιφόρνια. Συλλήψεις, τραυματισμοί και οργισμένες αντιδράσεις πολιτικών
LIFO NEWSROOM
Ισπανία: «Κόκκινος συναγερμός» στην Καταλονία λόγω ισχυρών βροχών - Σταμάτησαν τα τρένα

Διεθνή / Ισπανία: «Κόκκινος συναγερμός» στην Καταλονία λόγω ισχυρών βροχών - Σταμάτησαν τα τρένα

Η μετεωρολογική υπηρεσία Aemet προειδοποιεί ότι σε περιοχές γύρω από τη Βαρκελώνη και την Ταραγόνα είναι πιθανό να πέσουν έως και 90 χιλιοστά βροχής μέσα σε μόλις μία ώρα
LIFO NEWSROOM
«Superfake» τσάντες: Το νέο φαινόμενο που σαρώνει στη Gen Ζ

Διεθνή / «Superfake» τσάντες: Το νέο φαινόμενο που σαρώνει στη Gen Ζ

Η νέα γενιά «superfake» επώνυμων τσαντών απειλεί τη βιομηχανία της πολυτελείας, καθώς οι Gen Z καταναλωτές στρέφονται σε ρεαλιστικά αντίγραφα με χαμηλότερο κόστος. Πώς το TikTok, οι influencers και η τεχνολογία αλλάζουν το παιχνίδι.
LIFO NEWSROOM
Ο Μακρόν «αποδοκιμάζει» τους δασμούς Τραμπ και καλεί την Ευρώπη να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της

Διεθνή / Ο Μακρόν «αποδοκιμάζει» τους δασμούς Τραμπ και καλεί την Ευρώπη να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της

Ο Γάλλος πρόεδρος καλεί συγκριμένα την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να "επιταχύνει την προετοιμασία αξιόπιστων αντιμέτρων, με την κινητοποίηση όλων των εργαλείων που έχει στη διάθεσή της"
LIFO NEWSROOM
Πώς ο πόλεμος Ισραήλ-Ιράν ωφελεί την Τουρκία και αλλάζει τις ισορροπίες στη Μέση Ανατολή

Ανάλυση / Ο πόλεμος Ισραήλ-Ιράν ωφελεί την Τουρκία και αλλάζει τις ισορροπίες στη Μέση Ανατολή

Ο πόλεμος Ισραήλ-Ιράν δημιούργησε νέες γεωπολιτικές ευκαιρίες για την Τουρκία - Πώς η Άγκυρα επιχειρεί να εκμεταλλευτεί την αποδυνάμωση της Τεχεράνης σε Ιράκ, Συρία και Νότιο Καύκασο
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ