Louis Vuitton: Η Deepika Padukone η πρώτη Ινδή πρέσβειρα του οίκου

Louis Vuitton: Η Deepika Padukone η πρώτη Ινδή πρέσβειρα του οίκου Facebook Twitter
Φωτ: Louis Vuitton
0

Η ηθοποιός Deepika Padukone είναι η πρώτη Ινδή πρέσβειρα του οίκου Louis Vuitton.

Ο νέος ρόλος της 36χρονης σταρ του Μπόλιγουντ αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο μιας νέας καμπάνιας για τσάντες, στην οποία πρωταγωνιστούν η Έμα Στόουν και η Τσόου Ντογκγιού.

«Μετά από μια δυνατή σχέση συνεργασίας, η βραβευμένη ηθοποιός ξεκινά ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο του ταξιδιού της με τη Louis Vuitton», ανακοίνωσε ο οίκος μόδας σε δελτίο τύπου.

Louis Vuitton unveils Deepika Padukone as first Indian brand ambassador Facebook Twitter
Φωτ: Louis Vuitton

«Όταν είσαι 18 και μόλις έχεις αρχίσει να κερδίζεις χρήματα, δεν μπαίνεις καν στον κόπο να ψάχνεις σε ένα κατάστημα Louis Vuitton. Το προσπερνάς γιατί ξέρεις ότι ποτέ δεν θα μπορέσεις να το αντεπεξέλθεις οικονομικά», ανέφερε. «Υπάρχουν κάποια πράγματα για τα οποία φιλοδοξείς και μετά υπάρχουν άλλα που είναι εντελώς έξω από τα νερά σου. Η σχέση μου με τη Louis Vuitton είναι το τελευταίο», πρόσθεσε.

«Είμαι πολύ πρακτική, ρεαλίστρια. Ωστόσο, τσιμπιέμαι γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό είναι πραγματικό», είπε.

Η Padukone έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 30 ταινίες μεγάλου μήκους, συμπεριλαμβανομένου του «Padmaavat», μιας από τις ινδικές ταινίες με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών.

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι θα είναι μέλος της 9μελούς κριτικής επιτροπής στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών, ενώ σύμφωνα με το Forbes, κέρδισε περίπου 6 εκατομμύρια δολάρια το 2019.

Η Padukone πρωταγωνίστησε πρόσφατα σε καμπάνιες για εταιρείες όπως η Levi's και η Adidas, αλλά η συνεργασία της με τη Louis Vuitton σηματοδοτεί τον πρώτο της ρόλο ως πρέσβειρα για έναν μεγάλο οίκο πολυτελείας.

Η ανακοίνωση του νέου ρόλου της σταρ έρχεται λίγο μετά την αποκάλυψη ότι η Padukone φιλοξενείται στο εξωφύλλου της ινδικής έκδοσης της Vogue.

Με πληροφορίες CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΟΡΜΠΑΝ ΠΕΤΕΡ ΜΑΓΙΑΡ

Διεθνή / Ουγγαρία: 100.000 νέοι σε συναυλία-κάλεσμα για την απομάκρυνση του Όρμπαν

Το πλήθος φώναζε αντικυβερνητικά συνθήματα, όπως το«Ρώσοι, φύγετε!», ένα σύνθημα από την εξέγερση του 1956 που επανέρχεται στο προσκήνιο καθώς ο Όρμπαν έχει ενισχύσει τις σχέσεις του με τη Μόσχα.
THE LIFO TEAM
ΝΗΣΙΑ ΤΣΑΓΚΟΣ ΗΠΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Διεθνή / Οι ΗΠΑ βάζουν «φρένο» στη συμφωνία για την παραχώρηση των νήσων Τσάγκος

Αν και ο Ντόναλντ Τραμπ αρχικά είχε χαρακτηρίσει τη συμφωνία ως «την καλύτερη δυνατή επιλογή», στη συνέχεια προειδοποίησε ότι το Λονδίνο κάνει «μεγάλο λάθος» παραχωρώντας τα νησιά
THE LIFO TEAM
ΤΖΟΓΟΣ ΖΑΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΥΧΗΣ

Διεθνή / Μελέτη: Οι ιθαγενείς της Αμερικής έπαιζαν παιχνίδια τύχης πριν από 12.000 χρόνια

Τα πρώτα ζάρια εμφανίστηκαν πριν από περίπου 12.000 χρόνια στις Μεγάλες Πεδιάδες της Βόρειας Αμερικής, δηλαδή περισσότερα από 6.000 χρόνια πριν από τα παλαιότερα γνωστά παραδείγματα, σύμφωνα με τη μελέτη
THE LIFO TEAM
ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΙΣΡΑΗΛ ΒΑΝΣ

Διεθνή / Στο Πακιστάν οι συνομιλίες ΗΠΑ–Ιράν με Βανς – Οι όροι της Τεχεράνης και οι «κόκκινες γραμμές»

Παρά ορισμένα συγκρατημένα θετικά μηνύματα από τη διαδικασία, οι διαφορές παραμένουν βαθιές, με τις δύο πλευρές να προσέρχονται με διαφορετικές προτεραιότητες
THE LIFO TEAM