Λονδίνο: Ένας 47χρονος, πατέρας 4 παιδιών, ο δράστης της επίθεσης έξω από το τέμενος

Λονδίνο: Ένας 47χρονος, πατέρας 4 παιδιών, ο δράστης της επίθεσης έξω από το τέμενος Facebook Twitter
3

Κατονομάστηκε ο άνδρας που συνελήφθη ως ο δράστης της επίθεσης που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο βόρειο Λονδίνο. Όπως μεταδίδει το BBC, πρόκειται για τον 47χρονο Ντάρεν Όσμπορν, από το Κάρντιφ της Ουαλίας.

Ο Όσμπορν μεγάλωσε στην πόλη Weston-super-Mare, και είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Η επίθεση σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν ένα βαν έπεσε πάνω σε πιστούς που έφευγαν μετά την προσευχή στο Μουσουλμανικό Κέντρο Πρόνοιας και στο κοντινό Τέμενος Φίνσμπουρι Παρκ στο βόρειο Λονδίνο, ένα από τα μεγαλύτερα της χώρας. 

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν, οκτώ διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, οι δύο σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Όταν συνέβη η επίθεση, κάποιοι έδιναν τις πρώτες βοήθειες σε έναν άνδρα ο οποίος τελικά πέθανε, αλλά δεν είναι σαφές αν ο θάνατός του έχει άμεση σχέση με το συμβάν.

Οι αρχές ανέφεραν ότι ο 47χρονος Όσμπορν δεν είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις υπηρεσίες ασφαλείας, ενώ φέρεται να έδρασε μόνος του.

Σύμφωνα με το BBC, οι αρχές ερευνούν ένα σπίτι στο Κάρντιφ.

Διεθνή
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο Αμερικανικό πλήγμα σε διεθνή ύδατα με 3 νεκρούς - «Χτυπήσαμε ναρκοτρομοκράτες» λέει ο Τραμπ 

Διεθνή / Νέο Αμερικανικό πλήγμα σε διεθνή ύδατα με 3 νεκρούς - «Χτυπήσαμε ναρκοτρομοκράτες» λέει ο Τραμπ 

Το πλήγμα ήρθε λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά από άλλη επιχείρηση των ΗΠΑ, στην οποία σκοτώθηκαν 11 άτομα που η Ουάσινγκτον συνδέει με τη συμμορία Tren de Aragua από τη Βενεζουέλα
LIFO NEWSROOM
Ισπανία: Ο Σάντσεθ ζητά τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τις διεθνείς αθλητικές οργανώσεις

Διεθνή / Ισπανία: Ο Σάντσεθ ζητά τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τις διεθνείς αθλητικές οργανώσεις μετά τα επεισόδια

Οι δηλώσεις του Ισπανού πρωθυπουργού ήρθαν μία μέρα μετά την πρόωρη διακοπή του ποδηλατικού αγώνα Vuelta a España, εξαιτίας επεισοδίων με φιλοπαλαιστίνιους διαδηλωτές που οδήγησαν σε συγκρούσεις με την αστυνομία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
σε ξεκουράζω, γλυκούλη, για να το ξαναπιάσεις εσύ όταν έχουμε πάλι καμμιά επίθεση από κάπιον διαταραγμένο ευρωπαίο μουσουλμανικού θρησκεύματος (εκτός αν διαταραγμένοι είναι μόνο οι λευκοί ρατσιστές όταν σκοτώνουν μουσουλμάνους)