Λονδίνο: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη άντρα που έσπρωξε μία 33χρονη γυναίκα στις ρόδες λεωφορείου - ΒΙΝΤΕΟ

Λονδίνο: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη άντρα που έσπρωξε μία 33χρονη γυναίκα στις ρόδες λεωφορείου - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
0

Έρευνες για τον εντοπισμό ενός άντρα που έσπρωξε μία γυναίκα στις ρόδες ενός λεωφορείου σε δρόμο του Λονδίνου πραγματοποιεί η βρετανική αστυνομία.

Το περιστατικό που καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης δείχνει τον άντρα, ο οποίος διακρίνεται να κάνει τζόκινγκ, να σπρώχνει χωρίς προφανή αιτία μία 33χρονη γυναίκα στην άσφαλτο της γέφυρας Putney στο νοτιοδυτικό Λονδίνο.

Η γυναίκα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ήταν τυχερή μέσα στην ατυχία της αφού ο έγκαιρος ελιγμός του οδηγού του λεωφορείου την άφησε μόνο με μικροτραυματισμούς.

Σύμφωνα με τον αρχιφύλακα Mat Knowles, «το θύμα εκτέθηκε σε μεγάλο κίνδυνο όταν την έσπρωξαν μέσα στο δρόμο. Σώθηκε μόνο χάρη στην απίστευτα γρήγορη αντίδραση του οδηγού».

Λονδίνο: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη άντρα που έσπρωξε μία 33χρονη γυναίκα στις ρόδες λεωφορείου - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter

Όπως ανέφερε η Μητροπολιτική αστυνομία, μετά το ατύχημα το λεωφορείο σταμάτησε και οι επιβάτες πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες στην κοπέλα.

Οι αστυνομικοί πρόσθεσαν μάλιστα ότι ο αγνώστου ταυτότητας δρομέας ακολούθησε την ανάποδη διαδρομή 15 λεπτά αργότερα και το θύμα προσπάθησε να του μιλήσει, αλλά αυτός φάνηκε «να μην την αναγνωρίζει».

Η Μητροπολιτική Αστυνομία απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την ταυτότητα του άντρα, να επικοινωνήσει μαζί της. Περιγράφεται ως λευκός, γύρω στα τριάντα, με καστανά μάτια και κοντά καστανά μαλλιά.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ